Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

MAURY - Dames Pumps

37 items

MAURY - Dames Pumps

Familiebedrijven die uiteindelijk uitgroeien tot merk? Maury bewijst dat het kan. Maury is gevestigd in Knokke, België. Hoewel Maury ook merken zoals Paul Smith, Kenzo, Martin Margiela en Floris van Bommel verkoopt, is het natuurlijk het meest trots op haar eigen merk. Benieuwd hoe de items van Maury er dan uit zien? Neem snel een kijkje!

MAURY - Dames Pumps

(37)

Ja hoor, kies er nog maar een set pumps bij. Hoog of nog hoger, in zwart of rood, van leder of suède en met of zonder tierlantijntjes: dit soort schoenen bewaakt de vrouw in jou. Wát je ook draagt. Combineert lekker met denim, een little black dress of een comfortabele jumpsuit. Wat jij wenst.

Zo zit je altijd goed
Pumps dragen naar kantoor kan deuren openslaan. Sla wel de goede open, met een juiste outfit erbij. Voor die casual chique dag gelegenheid adviseren wij een simpel zwart paar, een zwarte pantalon, een zwarte top, een zwarte blazer en fijne gouden sieraden. Zo zit en sta je immers altijd goed.

Aan jouw zijde
Een en al verblinding bij die pumps-afdeling; we begrijpen je volkomen. Bepaal voor jezelf de prijscategorie, kleur, vorm. Wat je ook doet: die van Dolce & Gabbana, Valentino, Stuart Weitzman, Elisabetta Franchi staan altijd aan jouw zijde. Bij welke outfit dan ook.