MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Jimmy Choo / Dames Schoenen

In 1996 werd het merk Jimmy Choo geboren met Sandra Choi als Creative Director van het bedrijf. Sinds haar oprichting is Jimmy Choo uitgegroeid tot een internationaal erkend label met veel gepassioneerde klanten wereldwijd. In het hart van het bekende fashion merk Jimmy Choo ligt de schoenencollectie. Naast de schoenencollectie bevat het assortiment van Jimmy Choo ook regelmatig luxe accessoires, zoals handtassen, sjaals en mutsen. De stijl van Jimmy Choo is te omschrijven als sexy, trendy en luxe.

Meer
Jimmy Choo / Dames Schoenen
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
93 items

Ontdek de Betoverende Wereld van Jimmy Choo Dames Schoenen

Een Stap Vooruit in Luxe

Stel je een schoen voor die niet alleen je outfit complementeert, maar ook je hele uitstraling transformeert. Dat is de magie van Jimmy Choo dames schoenen. Een naam die synoniem staat voor luxe, glamour en verfijning, Jimmy Choo heeft de harten van vrouwen wereldwijd veroverd met schoenen die meer zijn dan alleen een accessoire. Ze zijn een statement. Als je op zoek bent naar schoeisel dat jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt, dan ben je bij Jimmy Choo aan het juiste adres.

Een Rijke Geschiedenis van Glamour

Opgericht in 1996 door de gelijknamige Maleisische schoenmaker Jimmy Choo en de Britse Vogue-accessoiresredacteur Tamara Mellon, heeft het merk een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de modewereld. Bekend om hun handgemaakte Italiaanse ontwerpen, werd Jimmy Choo al snel de favoriet van beroemdheden en royalty's. Van de rode lopers tot koninklijke bruiloften, Jimmy Choo schoenen hebben de voeten gesierd van enkele van de meest invloedrijke en stijlvolle vrouwen in de wereld.

Het Epitoom van Design en Kwaliteit

Elk paar Jimmy Choo schoenen is het resultaat van toegewijde ambachtskunst, innovatief design en uitzonderlijke aandacht voor detail. Of je nu valt voor de weelderige stiletto's, de chique flats of de glamoureuze boots, elk model is een meesterwerk. De schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook ontworpen met comfort in gedachten, zodat je zowel de hele nacht kunt dansen als een krachtig statement kunt maken tijdens een zakelijke bijeenkomst.

Iconische Collecties die Harten Veroveren

Jimmy Choo's collecties zijn een ware ode aan vrouwelijkheid en diversiteit. Van de tijdloze 'Love' pumps tot de gedurfde 'HAWAII' sneakers, elke lijn heeft zijn eigen karakter en uitstraling. De 'Cruise Collection', geliefd om zijn speelsheid en kleuren, tot de 'Bridal Collection', die elke bruid doet stralen op haar grote dag, Jimmy Choo blijft vernieuwen en inspireren met schoenen die elke gelegenheid bijzonder maken.

Een Logo dat Luxe Spreekt

Het herkenbare Jimmy Choo logo is een teken van prestige. Subtiel maar toch onmiskenbaar, het merklogo siert elk paar schoenen, vaak ingegraveerd op metalen plaques of als een artistiek element verweven in het ontwerp. Het logo verzekert je van authenticiteit en het vakmanschap dat achter elke schoen schuilgaat.

Maak de Stap naar Exclusiviteit

Met een paar Jimmy Choo schoenen investeer je niet alleen in kwaliteit, maar ook in een erfstuk dat de tand des tijds zal doorstaan. Laat je voeten spreken met de taal van luxe en kies voor een merk dat begrijpt wat vrouwen willen. Bezoek onze webshop en vind het paar dat jouw hart sneller laat kloppen. Jimmy Choo wacht op je, klaar om je te laten stralen met elke stap die je zet.