EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -
EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -

HOGAN / Dames Schoenen

Geïnspireerd door the world of cricket en als onderdeel van het befaamde label Tod’s, kwam in 1986 het luxe en kwalitatief hoogstaande schoenenmerk Hogan ter wereld. Nauwe samenwerkingen met verschillende, en zeker niet de minste, fashion designers als Katie Grand en Karl Lagerfeld hebben ervoor gezorgd dat het merk vandaag de dag niet meer weg te denken. Naast klassieke mocassins, pumps en laarzen, bestaat de collectie ook uit de zogenaamde Hogan Rebel sneakers: sporty-chique én comfortabel. Wie kiest voor Hogan, kiest voor sportieve elegantie.

Meer
HOGAN / Dames Schoenen
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
485 items

HOGAN Dames Schoenen: Elegante Voetstappen in Luxe

Een Stap Vooruit in Luxe

Ben je klaar om je voetafdruk te zetten in de wereld van luxe? HOGAN dames schoenen zijn meer dan een accessoire; ze zijn een statement van klasse en verfijndheid. Dit Italiaanse merk, dat zich onderscheidt door zijn exclusieve materialen en innovatieve ontwerpen, biedt een schoenencollectie die elke outfit transformeert in een toonbeeld van elegantie en stijl.

Het Verhaal Achter HOGAN

Sinds de oprichting in 1986, heeft HOGAN de wereld van luxe schoenmode voortdurend verrijkt met zijn unieke blend van traditie en moderniteit. Geboren uit de legendarische groep Tod's S.p.A., staat HOGAN bekend om de onberispelijke kwaliteit en het iconische Italiaanse vakmanschap dat in elk paar schoenen terug te vinden is.

Een Symfonie van Kwaliteit en Design

Elk paar HOGAN schoenen is een meesterwerk, gecreëerd met aandacht voor detail en ongeëvenaarde kwaliteit. De damesschoenen van HOGAN zijn de belichaming van comfort en duurzaamheid, zonder in te boeten aan stijl. Van het soepele leer tot de perfecte stiksels, iedere schoen is een ode aan Italiaanse designexcellentie. En met opties die variëren van de sportieve-chique HOGAN Interactive tot de elegante HOGAN H222, is er een stijl voor elke gelegenheid.

Iconische Collecties

De HOGAN Interactive collectie blijft een tijdloze favoriet onder modeminnende vrouwen, terwijl de HOGAN H222 bekend staat om zijn verhoogde zool die zowel comfort als een subtiele lift biedt. Elk seizoen brengt HOGAN nieuwe interpretaties uit van deze geliefde lijnen, altijd met een frisse twist die trouw blijft aan de elegante essentie van het merk.

Een Logo Dat Spreekt

Het verfijnde logo van HOGAN is subtiel maar herkenbaar, vaak discreet geïntegreerd in het ontwerp van de schoenen. Of het nu gaat om een minimalistische impressie of een stijlvolle versiering, het logo staat symbool voor kwaliteit en luxe, en bevestigt jouw keuze voor een merk dat bekend staat om zijn uitmuntendheid.

Waarom Kiezen voor HOGAN?

Een paar HOGAN schoenen is niet zomaar een aankoop, het is een investering in je garderobe en je uitstraling. Met hun tijdloze design, ongekende comfort en duurzame constructie, bieden HOGAN schoenen voor dames een ongeëvenaarde ervaring. Ontdek de collectie nu en stap met vertrouwen en stijl de wereld in.