Gratis verzending en retour
MENU

Armani Jeans Sale

(44) items

Armani Jeans is a bridge-line collection of denim-related clothing created in 1981 by Giorgio Armani. Armani Jeans is mainly sold in department stores, although there are 15 freestanding Armani Jeans stores in the world, in addition to an Armani Jeans Cafe in Milan. Some Armani Jeans items are sold in Emporio Armani Stores, and Armani Jeans stores sell Emporio Armani items in the Asian Market. In terms of design, the clothing from this line does not feature Giorgio Armani's signature simplicity and often has larger logos than the clothing in any of his other collections. The colors used for Armani Jeans are more diverse than those found in his higher end lines or Armani Exchange, which feature monochromatic color schemes and focus on cut and material over color.

Lees Meer
Armani Jeans Sale

De geschiedenis van Armani Jeans

Oorspronkelijk studeerde de Italiaanse Giorgio Armani, geboren in 1934, medicijnen, maar hij verruilde deze studie voor fotografie. Hij heeft hierna geruime tijd als etaleur bij een groot warenhuis in Milaan gewerkt.

Armani begon zijn loopbaan in de jaren zestig bij (Nino) Cerruti, een haute couture-huis in Parijs. In 1975 opende hij, samen met levenspartner Sergio Galeotti (die in 1985 overleed), zijn eerste eigen bedrijf. De gestileerde adelaar werd zijn handelsmerk. In 1980 volgde er een vestiging in de Verenigde Staten. Het streven van Giorgio Armani is om tijdloze en elegante mode te ontwerpen.

Giorgio Armani S.P.A. is een internationaal Italiaans modehuis, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van haute couture, confectie, lederen kleding, schoenen, horloges, juwelen, cosmetica, parfum en interieur. Het modehuis produceert onder meerdere namen en merken, waaronder Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ (Armani Jeans), AX (Armani Exchange), Armani Junior, en Armani/Casa. Armani wordt wereldwijd gezien als een van de meest prestigieuze namen in de mode-industrie. In 2001 noemde het tijdschrift Forbes Giorgio Armani de succesvolste ontwerper van Italië en schatte het de waarde van zijn bedrijf op 1,8 miljard dollar.

De bekendste Armani lijnen

Giorgio Armani

Giorgio Armani is de lijn die de naam van de ontwerper zelf draagt en is dan ook de hoogste klasse van Armani. Deze lijn bestaat volledig uit items in de stijl van Giorgio Armani zelf en is hiermee gericht op rijkere volwassenen.

Armani Collezioni

Armani Collezioni is de Armani lijnen waar echte chique kleding onder behoord. Met name pakken voor heren.

Emporio Armani

Emporio Armani is de meest sportieve lijn van het populaire Armani. Deze lijn is meer gericht op jongeren en is dan ook niet zo duur als Giorgio Armani. Emporio Armani richt zich op trends en geeft een moderne twist aan de collecties.

Armani Jeans

Armani Jeans is nog nét iets meer casual en hipper dan Emporio Armani is. Het ligt qua prijs ongeveer gelijk aan Emporio Armani.

Meer over Armani Jeans

Armani Jeans is een fijne casual collectie. Broeken, jeans, jasjes en tops. Perfect voor de gewone dag, maar ook netjes genoeg voor naar kantoor. Draag dan bijvoorbeeld een net jasje over een Armani Jeans T-shirt en broek. Of combineer een alledaagse outfit met nette schoenen voor een kantoor-look.

Armani Jeans Nieuwe Collectie

Als echte Armani Jeans liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Armani Jeans Sale

Ben je op zoek naar kleding van Armani Jeans in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van Armani Jeans in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete items van Armani Jeans in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.