Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Minimum - Heren Vesten

1 items

Minimum - Heren Vesten

Wat in 1997 begon als een zelfstandige winkel in Aarhus, Denemarken, is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal modemerk. Minimum is het resultaat van een gedeelde wens om kleding te ontwerpen die toegankelijk en toch modieus is met een scherp oog voor detail, kwaliteit en pasvorm. De collecties kenmerken zich door modieus te zijn tegen een betaalbare prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Altijd in stijl en met een wereldwijde kijk op trends, streven zij ernaar om een ongecompliceerde kijk op de nieuwste trends van de mode in deze collecties op te nemen.

Minimum - Heren Vesten

(1)

Kom je in de lage landen wonen, dan zou je er haast een vest als welkomstcadeau bij moeten krijgen. Waarom? Omdat het weer hier zo verschrikkelijk snel omslaat. Alle seizoenen waaien door elkaar heen. En daarom werk je het beste omet laagjes. Zodat wanneer de temperatuur daalt, jij maar een vestje hoeft aan te trekken. Zo’n vestje hangt hier. Te weten: bij Philipp Plein, Armani Jeans tot aan Moncler.

Neem een cardigan
Vestjes hebben vaak een casual imago. Maar ze kunnen heus ook op chique outfits, dat je het maar weet. We zullen het demonstreren. Neem een cardigan (vest met knoopjes). Start met een basic outfit. Bestaande uit een wit overhemd zonder kraag, een zwarte pantalon en zwarte nette boots. Draag erop een marineblauwe cardigan, die je niet dichtknoopt. Clean, puur en netjes is het resultaat.

Deze vesten hebben wij
Er zijn heel wat vesten. Vesten met kraag, zonder kraag, met rits, in bomberjack-uitvoering of met een gezellige muts eraan. Ook qua kleuren kun je wel wat kanten op. Denk aan blauw, grijs, met streepjes en zelfs grafische prints of merknamen. Qua materiaal? We zien ze in wol, katoen en zélfs met leder. Ja: je shopt niet voor niks bij ons.