Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

SikSilk - Heren

12 items

SikSilk - Heren

SIKSILK, een nieuw merk wat sportkleding en streetwear combineert. Geïnspireerd op topsporters over de hele wereld, samen met de streetwear-cultuur, die de meeste jongeren van tegenwoordig sterk beïnvloedt. Retro kleuren, fresh styles en gedurfde prints - voor ieder wat wils. SIKSILK wil een beweging creëren, een beweging van de jeugdcultuur die actief is, sport beoefent, creatief is en een statement maakt in wat ze dragen.

SikSilk - Heren

(12)

Toe aan een stijlvolle outfit? Eentje die van jou een begeerde man maakt en, als het even kan, je plannen naar een hoger niveau tilt? Welkom op onze herenafdeling. Je shopt hier losse items, zoals dat ene basic T-shirt. Maar óók die populaire sneakers of je nieuwe lievelingsjeans. Wacht niet langer. De chique kantooroutfits, zelfverzekerde sollicitatie-setjes en coole uitgaanslooks hangen al voor je klaar.

Vijf items die je moet hebben
Beschik jij al over de vijf essentiële items? Wel zo handig want ze besparen je tijd, bieden je houvast en ze garanderen perfecte combinaties. Pak pen en papier en noteer: de camelkleurige wollen jas, stevige jeans, een verfijnd wit overhemd, signature sneakers en een goedzittend colbert. Ieder item vormt de basis voor jouw toekomstige outfits. Aan jou de eer om ze te matchen met je favoriete stukken.

Trendgevoelig of tijdloos
Philipp Plein, Iceberg, Filling Pieces: een kleine greep uit de 400 klasse-labels in onze virtuele rekken. Stuk voor stuk, stof voor stof en naad voor naad gaan ze over kwaliteit, exclusiviteit en stijl. Trendgevoelig of tijdloos: ieder artikel, afkomstig uit een high-end boetiek uit Nederland of België, sleep je zo in je mandje en heb je morgen al in huis.