Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Heren Stropdassen

0 items

Helaas hebben we geen items gevonden

Stropdassen in wol, zijde, gebreid of met jacquard: er mag best wel eens wat gevarieerd worden. Ook qua kleur. Neem ook eens die met polkadots, strepen of figuurtjes. Ze ogen wat jonger, maar het voordeel ervan is dat je ze ook casual kunt dragen. In plaats van met een pak dus. Met bijvoorbeeld jeans, een wit overhemd en sneakers. Belangrijk: doe vooral jouw ding.

Toppunt van zelfstandig 
Sowieso is het handig als je weet hoe je er eentje moet strikken. Dat is het toppunt van zelfstandig zijn, zullen we maar zeggen. Hoe dan ook: een stropdas oogt verfijnd. Het maakt je outfit af. Bij bijvoorbeeld een kostuum voor werk of een feest. Maar ook bij een casual outfit om een dagje vrij mee te vieren, of voor bij een romantische date. Own it, en je scoort er dikke punten mee.

Traditioneel en experimenteel
Hugo Boss, Paul Smith: een greep uit de ontwerpers van stropdassen. Hugo Boss en Canali houden het vaak traditioneel. Kwaliteit is er namens ze alle drie. Alleen duikt Paul Smith er qua originaliteit soms nog iets dieper in. Hij experimenteert met het stuk, en voert het bijvoorbeeld in een gebreide versie uit. Misschien wel iets voor jou.