Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Zumo

Op zoek naar een streetwear merk voor jonge mannen dat keer op keer vernieuwend uit de hoek komt? Found it! ZUMO is van Nederlandse bodem en is er speciaal voor modebewuste mannen. Kleding van ZUMO kan worden omschreven als een mix tussen internationale mode, kleding uit de muziekscene en streetwear. Waar ZUMO erg goed in is: high-end modetrends, die je voorbij ziet komen op de catwalk, vertalen in een eigen stijl. Gekeken naar de collecties op dit moment kan met zekerheid worden gezegd dat ZUMO een perfect oog heeft voor stoere basics. Deze kun je perfect combineren met een item dat nét wat specialer is, zoals bijvoorbeeld een denim blouse Nog één ding wat we hierover kwijt willen: de pasvormen zijn top. Alles zit heerlijk en sluit goed aan. Dit geldt ook voor de trainingsbroeken, die wil je na één dag waarschijnlijk al niet meer uitdoen!

Pagina 1 van 2

Geschiedenis

In de late jaren 90 eiste het aankomende EDM-nachtleven meer extravagante, modieuze en gepaste kleding voor de mens, die moeilijk te vinden was bij de gevestigde merken en boutiques. Een van de oprichters van Zumo besloot dat gat te vullen en het concept was geboren. Veel van de vrienden van de Zumo-oprichter, voornamelijk actief in de mode-industrie, bezochten vintage-winkels in Parijs en Londen om strakke shirts en broeken te kopen. Met die kennis begon hij het concept. 70's vintage items werden zorgvuldig uitgekozen, gewassen, aangepast en gebrandmerkt. Aanvankelijk werden alle artikelen verkocht aan vrienden, maar al snel groeide de markt.

De beslissing om winkels te openen waar de opgebouwde fanbase hun favoriete outfit kon kopen, werd snel gemaakt en in september 1997 was de eerste winkel daar! In die tijd werd het moeilijker om de juiste vintage items te vinden. Om de extravagante fittingen van de vintage items in de collectie te blijven ondersteunen, werd gestart met het ontmantelen van de beste items, om deze vervolgens te reproduceren bij kleine Italiaanse leveranciers. Een van de labels die daarvoor werd gebruikt - ZUMO - werd favoriet bij de fanclubs en al snel kreeg het grootste deel van de collectie deze naam. Vandaag de dag is het ZUMO-label met succes ontwikkeld tot een complete lijn modeproducten, 17 ZUMO-winkels en een online platform. ZUMO is een innovatief modemerk voor de stijlbewuste en zelfverzekerde man van 20-35 jaar. De stijl van ZUMO is street chic; verfijnd, maar met een stoere en edgy twist.

Cool by day smashing by night…

Zumo Kleding

Kleding van Zumo is dus in ieder geval uiterst comfortabel, maar daarnaast ook chic en modern. Iedere collectie van Zumo is eigentijds en verfijnd en daarnaast hebben alle items een stoere twist. De kwaliteit is top en de kleding van Zumo gaat jaren mee.

Zumo stylen

Style een basic zwart T-shirt van Zumo met een lichte jeans en donkere schoenen, om je Zumo-piece op te laten vallen. Of kies voor een broek én een trui van Zumo en laat duidelijk zien dat jij, net als Zumo, ook gaat voor street chic en stoer. Is het weer eens heel koud in Nederland? Combineer dan een lekker tracksuit met een jas van Zumo en laat zien dat jij, ondanks de kou, zeker wel weet hoe je er trendy bij kan lopen.

Nieuwe Collectie

Een van de grootste Zumo fans? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Zumo Sale

Ben je op zoek naar een comfy en trendy item van Zumo in de sale? Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een uniek product van Zumo kan scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Zumo-item in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaat. Hoe handig is dat?