Gratis verzending en retour

Yeezlouise

Liz Louise besloot in 2009 na haar opleiding een eigen kledingmerk op te richten genaamd Yeezlouise. Ze studeerde af aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam en wist dus precies hoe zij de perfecte items kon uitbrengen. Iconisch voor het merk zijn de basic tees die je met alles kan combineren.

Lees Meer
Yeezlouise
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de Yeezlouise sale?

Als je items van Yeezlouise in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Yeezlouise start.

Waar koop je Yeezlouise?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Yeezlouise welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.