Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Wanderlust

Wanderlust is er voor de risiconemers, de vrije geesten met een passie voor avontuur en een obsessie voor vrijheid. De collecties bestaan uit op vintage geïnspireerde dromerige bohemian stylen en printjes met een rock & roll feel. Iedere Wanderlust collectie is uniek en anders, maar sommige dingen zullen altijd hetzelfde blijven. Zoals het gebruik van de beste materialen en het zorgen voor een perfecte pasvorm.

Geschiedenis

Putting the fun back in fashion… Dat is waarom het Amsterdamse Wanderlust bestaat. Na zes jaar in een boutique te hebben gewerkt, vond Tahnee de Bruin dat er niet genoeg felle kleuren en leuke prints waren om de drager echt te laten opvallen, dus nam ze het heft in eigen handen. Drie jaar later wordt haar vrolijke merk verkocht in meer dan 100 winkels in Nederland, Duitsland en België. De Candy Collections van Wanderlust garanderen winkels en kasten op te vrolijken. Omdat Wanderlust niet een merk is dat bij één ding blijft, wordt overal inspiratie opgedaan. Kleding van Wanderlust is een echte blikvanger die wordt geïnspireerd op reizen over de hele wereld.

In het bruisende Amsterdam richtte Tahnee de Bruin uit Apeldoorn haar eigen fashion brand op. Haar kleding valt op door de blije prints en lichtvoetige stijl.Wanderlust brengt kleur naar heel veel kledingwinkels en -kasten in Nederland.

Wanderlust isn’t just our name it’s how we roll… Wanderlust wil toasten op de meisjes die doen wat ze in godsnaam willen. Ben jij zo’n meisje? Scroll dan zeker eens tussen de Wanderlust items en ga met hen mee op de reis van Wanderlust!

Kleding van Wanderlust

Wanderlust is er voor de vrouw wiens kledingkast niet genoeg printjes en kleur kan bevatten. Het Amsterdamse Wanderlust staat namelijk bekend om haar T-shirts met printjes, kleurrijke flared broeken en felle hoodies. Alles items van Wanderlust zijn van hoge kwaliteit en gaan een geruime tijd mee. Dus met een garderobe vol items van Wanderlust zie jij er de komende jaren op feestjes en festivals trendy en kleurrijk uit!

Nieuwe Collectie

Ben jij ook zo verliefd op de vrolijke items van Wanderlust? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Wanderlust Sale

Jij bent fan van de vrolijke en kleurrijke Wanderlust jurkjes, rokjes en T-shirts? Maar wil deze ook graag een keertje in de sale scoren? Dan zit je hier helemaal goed! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je een leuk item van Wanderlust in de sale kunt scoren. Zet je favoriete Wanderlust items op je wishlist en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale ingaat! Hoe handig is dat?!