Gratis verzending en retour
MENU

Sustain

(53) items

Na een aantal succesvolle merken zoals Nikkie, Nik & Nik en de high-end kledinglijn selected by Kate Moss komt Nikkie Plessen nu ook eindelijk met een mannenlabel. Sustain zit tussen mid- en high-end in en bied dragelijke streetwear items. Het merk wordt zoal gedragen door Frenna, Snelle, Giel en Davina Michelle.

Lees Meer
Sustain

De geschiedenis van Sustain

NP Fashion – het succesvolle modebedrijf van ondernemer Nikkie Plessen – lanceerde in 2019 het mannenlabel: Sustain. Sustain vult het gat tussen mid-end en high-end streetwear fashion voor mannen. Het mannenlabel combineert “Urban” en “Chic” met luxueuze basics en uitgesproken artworks. De kracht van het merk ligt in het aanbieden van hoogwaardige materialen, oog voor details en uitgesproken ontwerpen. Sustain biedt hierbij een complete collectie; T-shirts, hoodies, leren jasjes, jeans, sweaters en sneakers. Sustain staat voor doorzettingsvermogen, gedrevenheid en vooruitgang. Het streven naar beter, naar meer, naar het hoogst haalbare. SUSTAIN bestaat uit gemotiveerde, creatieve en energieke individuen die met elkaar in beweging komen. Individuen die elkaar uitdagen, supporten, samenwerken en verder brengen. “Sustain yourself, I sustain you! And once you climb to another level, you have to figure out how to Sustain it.” De visie van het merk wordt ondersteund door een scala aan topsporters, rappers, creatieve- en muzikale talenten. Mannen met een duidelijke drive, ambitie en passie. Mannen met als doel de top te halen en belangrijker nog; daar te blijven. Sustain gelooft in een netwerk van talenten, die elkaar uitdagen en ondersteunen. Die bewegen in een wereld waarin we onszelf verduurzamen.

Kleding

Sustain is een streetwear label voor heren, met casual en stoere items voor iedere dag. De broeken, shorts, hoodies en T-shirts van het merk zitten heerlijk en zijn van een goede kwaliteit, dus gaan een geruime tijd mee. Items van het merk worden gedragen door o.a. Frenna, Snelle en Giel. Er net zo stoer bijlopen als deze drie? Kijk eens tussen de collectie van Sustain en vul jouw garderobe er mee aan!

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de items van Sustain? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Sustain Sale

Ben je op zoek naar de comfy, stoere en luxueuze Sustain items in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een item van Sustain kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Sustain items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?