Moncler Grenoble

Moncler Grenoble werd pas in 2010 in het leven geroepen. Het is een zijtakje van het befaamde label Moncler - en die bestaat al sinds 1952. Het verschil? Moncler is continu bezig met innovatie. Op zoek naar de meest ingenieuze jassen, sweaters en ander kledingmoois. Moncler Grenoble is juist een vintage-achtig eerbetoon aan de iconische wintersportstukken die het label door de jaren heen creëerde.

Een krachtige outfit
De items van Moncler en Moncler Grenoble zijn geliefd bij wintersporters. Maar deze praktische, kleurrijke en smaakvolle stukken staan ook bij outfits voor het dagelijkse leven. Hier een voorbeeld. Neem een felgekleurd jacket, misschien in jouw lievelingskleur. Draag die op een fijne zwarte pantalon en nette zwarte veterschoenen. Nu is het geheel minimalistisch, maar daardoor ook heel krachtig.

Veelzijdige stukken
Jassen, shirts, broeken, accessoires: je kunt nog wel een poosje blijven hangen bij dit luxueuze label. En dat is geen misdaad. Want de stukken van dit luxueuze label gaan over kwaliteit en tijdloze kleuren en materialen. Niet alleen kun je ze straks jaren dragen, ook zijn ze prettig veelzijdig. Zo staan ze bij sportieve en officiële events, maar net zo goed bij casual dagjes uit.

1 items
Terug naar boven