Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Jorik

(7) items

Jorik is het modemerk van de populaire Nederlandse rapper Lil' Kleine. En niet alleen een merk, maar ook een levenswijze, zo haalt Jorik zijn inspiratie uit het dagelijks leven, populaire stijliconen en zijn absolute muze: zijn vrouw Jamie. Dit alles resulteert in een exclusieve en kwalitatieve streetwear collectie met een attitude. Een high-end luxury kledingmerk en de kans om een icon lifestyle te ervaren – dat is Jorik.

Lees Meer
Jorik

Geschiedenis

Begin 2019 was het zo ver, de kledinglijn van Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil’ Kleine, werd gelanceerd. Jorik biedt een collectie bestaande uit T-shirts, broeken, truien, jacks en petten. De eerste collectie omvat ongeveer 35 modellen in twee, drie of vier kleuren. De collectie is in een beperkte oplage in Portugal gemaakt en de meeste items van modemerk Jorik zijn zowel geschikt voor dames als heren. Voor productie en distributie wordt samengewerkt met het Nederlandse kledinglabel Purewhite van de Noah Group uit Amsterdam.

Over Jorik Scholten

Jorik Scholten werd geboren in 1994 in Amsterdam en in 2005 maakte hij zijn acteerdebuut in de film Diep. Nadat hij bevriend raakte met rapper Lange Frans, begon Jorik met Lange Frans zijn band begon op te treden. In 2012 nam Jorik de artiestennaam Lil’ Kleine aan - een naam die niet meer is weg te denken uit de Nederlandse muziek scene. In 2012 kwam tevens zijn eerste EP uit, genaamd ‘Tuig van de Richel’. Het jaar daarop behaalde het nummer ‘Zo verdomd alleen’ dat hij opnam met Danny de Munk de Single Top 100. Hierna werd het alleen maar beter. Bekende nummers van de rapper zijn onder andere ‘Drank en Drugs’, ‘Niet Omdat Het Moet’, ‘Krantenwijk’ en ‘Alleen’. Naast zijn muziek carrière, opende Jorik ook een frietzaak en een kroeg, genaamd ’t Lammetje, in Amsterdam en nu is dus ook zijn eigen kledinglijn een feit!

Kleding Jorik

De collectie van Jorik bestaat uit T-shirts, broeken, truien, jacks en petten die kwaliteit en luxe uitstralen. Een prima pasvorm is iets wat alle items gemeen hebben en daarnaast is de streetwear look ook een terugkomend begrip.

T-shirts Jorik

De T-shirts van Jorik zijn kledinglijn zijn voorzien van een tekst of afbeelding op de voorzijde en zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, zwart, violet en bruin. Kies jij voor een tekst op de voorkant? Dan heb je keuze uit de de verschillende opdrukken ‘Bros Before Heaux’, ‘Never Look Back…’, en ‘A Real Box Logo’. Daarnaast zijn er ook T-shirts met een ‘out of the box’ logo op de voorkant, T-shirts met een afbeelding van sigaretten en T-shirts met daarop een afbeelding van een graffiti muur waarop de tekst ‘She’s mad, but she’s magic’ te lezen is. Ook zijn er longsleeves met ‘Public Figure’ op de zijkant van de mouw. Wat is jouw favoriete Jorik T-shirt?

Broeken Jorik

De broekencollectie van Jorik zijn kledinglijn bestaat op dit moment uit een zwarte of blauwe denim en grijze of zwarte joggingsbroek. De joggingsbroeken zijn voor de momenten van rust, die zelfs een rockster af en toe nodig heeft. Deze hebben vier zakken en zijn van 100% katoen. Een écht fashion icon: de spijkerbroek. De broek heeft een below-the-waist-fit en is slim fit door de stretch. Achterop de broek is het bekende ‘box logo’ van Jorik gestikt.

Truien Jorik

De truien van Jorik zijn collectie zijn beschikbaar in de kleuren: grijs, zwart, violet en bruin! De opdrukken zijn hetzelfde als die van de T-shirts en er is keuze tussen wél of géén capuchon. Style één van de truien met de blauwe of zwarte denim en je bent ready-to-go!

Jacks Jorik

Een blauw denim jack is natuurlijk nooit verkeerd, dus deze móet je zeker eentje in je kast hebben. En welk denim jack is nou beter dan die van Jorik? Iedere style icoon heeft er wel één (of meer) in huis, dus kies snel jouw favoriet! De keus? Mét of zonder ‘out of the box’ logo op de achterkant!

Petten Jorik

Om je outfit helemaal af te maken zijn er in de huidige collectie van Jorik ook petten te vinden. Zwart, grijs of bruin. En met tekst of logo op de voorkant. Weer een keuze die jíj mag maken.

Jorik nieuwe collectie

Een échte fan van Lil’ Kleine en kledinglijn Jorik? Dan is de Winkelstraat.nl App iets voor jou. Geef aan dat Jorik jouw favoriete designer is en krijg automatisch een melding zodra er een nieuw item online komt. Zo ben jij altijd de eerste die nieuwe items van Jorik kan bemachtigen. Top toch?