Gratis verzending en retour
MENU

Hvisk

(17) items

HVISK is een Deens modemerk opgericht in 2014 in Kopenhagen. Het merk is geïnspireerd door de levendige straten van Kopenhagen met een ambitie om tassen te ontwerpen die het gevoel geven van een speelse, kleurrijke of detailgerichte look die het individu een persoonlijkere stijl geeft.

Lees Meer
Hvisk

De geschiedenis van HVISK

HVISK is een Deens modemerk opgericht in Kopenhagen in 2014. Het merk is geïnspireerd door de levendige straten van Kopenhagen met de ambitie om tassen te ontwerpen die het gevoel geven van een speelse, kleurrijke of detailgerichte look die het individu een meer persoonlijke stijl zal geven. Het merk HVISK creëert sierraden en accessoires voor de trendy jonge vrouw. Zij hebben de ambitie om steeds met de laatste trends mee te gaan. Je vindt er dus echte klassiekers, maar ook bijzondere en feestelijke musthaves.

De merknaam, HVISK, is oorspronkelijk afgeleid van de term mond-tot-mondreclame, en het feit dat een bericht en informatie van persoon tot persoon gaat via digitale communicatie en sociale media.

”We constantly want to be better, explore and develop, and we get inspired daily. We want to make unique design, stay playful and colorful, and we strive to make a better tomorrow,” aldus Michael Aoun, CEO.

Tassen

De tassen van HVISK zijn voornamelijk gemaakt van polyurethane, ook wel PU-leer genoemd. De stiksels van de vegan-tassen zijn gemaakt van 100% polyester en ook gebruiken zij eco-vriendelijke lijm, zonder dierlijke derivaten.

Daarnaast zijn de tassen van HVISK ook nog eens prachtig om te zien. Met kleuren die passen in het huidige modebeeld. Op zoek naar een schoudertas, beltbag of handtas? Bij HVISK vind je het allemaal! In verschillende kleuren en stijlen, dus altijd een tas die bij jou past! Scroll eens tussen de huigige HVISK-collectie en kies jouw favoriet!

Nieuwe Collectie

Als echte HVISK liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

HVISK Sale

Koop je ook graag eens een kleurrijk tasje van HVISK in de sale? Logisch! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van HVISK in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete HVISK items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Maar wanneer je echt een bijzonder HVISK-tas op het oog hebt, wees dan snel! Want wie weet is de tas al weg vóór de sale-periode van start gaat…