Hood by Air

HBA staat voor Hood by Air. Het is een jong progressief kledingmerk voor mannen, toonaangevend in de modewereld. En dan met name op het vlak van high-end streetwear. Tot het merk zijn DNA behoren T-shirts, hoodies, sweaters, jeans en nog meer. Stuk voor stuk zijn het krachtige items. Draag je HBA, dan behoor je tot een bepaalde levensstijl. En tevens tot een select gezelschap, waaronder beroemdheden.

Laat je zien
HBA is een no-nonsense label. Het kiest voor duidelijke kleuren, prints, pasvormen en materialen. Geen poespas, maar duidelijke taal. Stel zo ook jouw look samen. Neem bijvoorbeeld een statement hoodie in je lievelingskleur. Combineer ‘m met zwarte jeans en de it-sneakers van het moment. Je zult ervaren: wanneer je durft te laten zien wie je bent, waaien de complimenten je tegemoet.

Een gelikte look
HBA heeft prestigieuze modeprijzen gewonnen. Waarmee we willen zeggen: dit streetwearlabel krijgt officiële waardering. Dus niet alleen jij en wij, maar ook de modewereld ziet nu wat wij al wisten. En dat is: de sublieme kwaliteit, de heerlijke pasvormen en de vernieuwende stukken van het label. Inkopen dus.

0 items

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Terug naar boven