Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Future-Icon

Maak het onmogelijke mogelijk, maak deel uit van een merk welke hun style wijdt aan diegene die 100% voor hun doel gaan. Wij zijn Future-Icon, een Nederlands kledingmerk welke hoogwaardig kwaliteit kleding creëert voor mannen, vrouwen en kinderen. Wij werken hard en houden van een zoete overwinning. Wij geven nooit op, falen is geen optie. Wij gaan voor de top, net als jij. Jij bent de volgende C.E.O., de volgende Future-Icon. Bij Future Icon werken we met fabrieken die voorrang geven aan organische of gerecyclede materialen die zorg dragen voor uw huid én het milieu. Daarmee voldoet de volledige productieketen aan de strengste milieucertificeringen en labels van de huidige markt. Zo draag jij de meest comfortabele kleding met een unieke look én draag je je steentje bij aan het milieu. Future Icon is er namelijk voor de drager, maar ook voor de wereld om ons heen.

Lees Meer
Future-Icon
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Geschiedenis

Future Icon – kleding voor het hele gezin.

Future Icon is een Nederlands kledingmerk met een unieke uitstraling – kleding van hoge kwaliteit voor het hele gezin. Werk jij hard en doe je er alles aan om jouw doelen te bereiken? Dan is Future Icon hét kledingmerk voor jou. Laat zien dat jij de nieuwe C.E.O. van jouw leven bent, de nieuwe Future Icon.

Future Icon is een kledingbedrijf met een missie: het creëren van kwaliteitsproducten met unieke designs die de lifestyle van de Go-getters weerspiegelen. Het motto van Future Icon is “Grind While They Rest. Study When They Party. You’ll Live Like They Dream.” Zij zijn ervan overtuigd dat er in ieder mens een zoektocht schuilt naar persoonlijk en professioneel succes. Zij vinden dat niemand genoegen moet nemen met minder dan succes.

Future Icon heeft kleding van hoge kwaliteit voor heren, dames en kinderen. Naast kleding kun je bij Future-Icon ook terecht voor prachtige accessoires. Met een uiteenlopend assortiment aan comfortabele kleding, van hoodies en T-shirts tot sweaters en jackets weet je zeker dat je jouw persoonlijke stijl kunt laten zien aan de wereld. Future Icon wordt gerund door een team van ambitieuze jonge professionals, elk teamlid draagt bij aan het succes van Future Icon om de beste producten op de markt te brengen, kleding die voldoen aan de hoogste eisen, jouw eisen – kwaliteitsnormen die het merk weerspiegelen. Check bijvoorbeeld de MON€Y TALKS collectie of de C.E.O. GOLD edition shirts direct online! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Kleding

Collecties van Future Icon bestaan uit comfy hoodies met toffe prints, stijlvolle T-shirts, sweaters en accessoires. De kleding zit heerlijk en is eindeloos te combineren. Draag bijvoorbeeld een hoodie of T-shirt van Future Icon en combineer deze met een skinny jeans en witte sneakers. Je Future Icon item zal knallen!

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de mooie items Future Icon? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Future Icon Sale

Ben je op zoek naar de meest trendy kleding van Future Icon in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een item van Future Icon kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Future Icon items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?