Denham

Engelse mode doet het goed in Nederland en dat weet ook Jason Denham. Hij begon in 2008 namelijk zijn eigen jeansmerk. Met een zeer ruim assortiment blinkt Denham vooral uit door praktisch draagcomfort en ongekende originaliteit. De eerste jeans van Denham waren gebaseerd op een oud Engels patronenboek uit 1910. Behalve unieke jeans voor hem en voor haar, ontwerpt Denham vandaag de dag ook shirts, overhemden en jassen. Vanzelfsprekend allemaal in dezelfde onderscheidende, maar toch praktische stijl.

Meer
Denham
Filters:
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
24 items
We hebben 24 Denham items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Denham updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Denham updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Waar staat Denham bekend om?

Geschiedenis

DENHAM the Jeanmaker, ook wel DENHAM, werd in 2008 in Amsterdam opgericht door Jason Denham, een Engelse jeansmaker die geobsedeerd is met het creëren van denim van topkwaliteit. Het merk is sindsdien uitgebreid met een volledig assortiment collecties voor mannen en vrouwen, waaronder tops, jeans en accessoires.

Gedreven door de pioniersgeest van de originele blauwe jeans, benadert DENHAM design met een passie voor innovatie en respecteert het traditie. Het combineert zijn ervaring in was recepten, perfecte pasvorm en eigentijdse sneden met stoffen van 's werelds beste molens in Italië en Japan. Geïnspireerd door de slogan ‘De waarheid zit in de details’, is DENHAM geobsedeerd door elk detail van het ontwerpproces en over elk contactpunt van het merk.

De visie van DENHAM is om een prachtig, premium kwaliteitsproduct te maken dat voor het leven geliefd, gedragen en onderhouden kan worden. De ontwerpen van DENHAM brengen innovatie in evenwicht met respect voor traditie en aandacht voor detail; de combinatie is zo uniek dat je polsslag sneller wordt en je mond watert. De waarden van DENHAM zijn gericht op drie gebieden: mensen, product en presentatie. Ze benutten de kracht van deze combinatie om resultaten van topkwaliteit te leveren op alle gebieden van het bedrijf.

Het iconische Denham logo

Gedurende de carrière van Jason Denham heeft hij meer dan 2.000 paar op maat gemaakte scharen verzameld, elk met een uniek verhaal en verleden. Maar er is één schaar die het belangrijkst is: zijn eerste paar kleermakersscharen die hij in de jaren 1970 aan de universiteit kocht en die het iconische logo van het merk inspireerde. "Ik ben ervan overtuigd dat elk merk een icoon moet hebben en zonder aarzeling was de schaar de meest natuurlijke keuze voor ons", zegt Jason Denham. “De schaar is het belangrijkste hulpmiddel voor een jeansmaker; het creëert de eerste snit van een kledingstuk en bepaalt de vorm en het model van een jeans. De schaar is een multi-getalenteerde tool en een onderscheidend element van ons merk. ” Elke jeans in de collectie van DENHAM is geborduurd met het schaarlogo, elk zorgvuldig vervaardigd uit 691 steken.

Kleding en duurzaamheid

Jeans, truien en shirts in overvloed. DENHAM heeft meer dan genoeg verschillende items in haar collectie. Of je nu gaat voor casual of chic, je kunt bij DENHAM altijd slagen. Neem dus snel eens een kijkje!

DENHAM staat voor producten van topkwaliteit, gemaakt op de beste, meest eerlijke en duurzame manier die mogelijk is. Om ervoor te zorgen dat items van DENHAM een zo lang mogelijke levensduur hebben, komen hun middelen, stoffen en materialen van toonaangevende leveranciers, denimfabrieken en werken we met de beste wasserijen. Door te werken met de juiste partners, die dezelfde waarden en toewijding voor het vak hebben als DENHAM zelf heeft, zijn zij in staat om uitstekende collecties te maken die er geweldig uitzien en op een bewuste manier zijn gemaakt. Bovendien weigert DENHAM te werken met bedrijven die hun passie niet delen of hun normen niet naleven.

Nieuwe Collectie

Een van de grootste Denham fans? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Denham Sale

Ben je op zoek naar jeans, trui of shirt van Denham in de sale? Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een uniek product van Denham kan scoren in de sale.

Wanneer start de Denham sale?

Als je items van Denham in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Denham start.

Waar koop je Denham?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Denham welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.