Blonde No. 8

Een Duits label. Ze spreken heldere taal, ontwerpen met een visie. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Misschien ken je ze van hun donzige jassen: de legergroene parka met bontstreep. O ja, zeker zijn er inmiddels zo veel meer kleuren. Zoals zandbeige, hemelsblauw of poederroze. Maar er is nog iets anders aan de gang. Namelijk: colberts, mantels en deftige bomberjackets.

Regelrechte eyecatcher
Een jas, hoe draag je die? Tja, geen dringende levensvraag. Wél een dwingende kwestie die het succes van je date, je werkafspraak of je citytrip bepaalt. Wij dachten er al eens over na. En komen hier met een strategie. Als je nu eens je gehele outfit op een laag pitje zet. Ga voor die complete zwarte look. Op die manier is jouw jas, het liefst in een smakelijk kleurtje, een regelrechte eyecatcher.

Genoeg warm moois
Zo’n strook vacht: heerlijk om langs je hals en rondom je gezicht te dragen. Je kruipt erin weg, om er vervolgens het hele koude seizoen niet meer uit te komen. Ténzij je een colbert van Blonde No. 8 tegenkomt. Of een mantel. Of een bomberjacket. Wel jammer overigens, dat dit label niet meer items heeft. Alhoewel: kijk eens bij Repeat of Woolrich. Genoeg warm moois.

14 items
Terug naar boven