SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Sacai / Dames Truien

Het Japanse kledingmerk Sacai, opgericht in 1999 door de jonge moeder Chitose Abe, heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een van de culthelden van de mode. Na acht jaar bij Comme des Garçons te hebben gewerkt (eerst als patroonmaker en later voor Junya Watanabe), creëerde Abe haar eigen merk: Sacai.

Meer
Sacai / Dames Truien
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Ontdek de Vernieuwende Truien van Sacai voor Dames

Een Wereld van Innovatie en Stijl

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met kledingstukken die zowel verrassend als verfijnd zijn? Sacai, een merk dat bekend staat om zijn onconventionele benadering van mode, biedt een collectie dames truien die de grenzen van traditioneel design doorbreken. Met een Sacai trui kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een stukje kunst dat je unieke persoonlijkheid in de spotlight zet.

De Reis van Sacai

Sacai zag het levenslicht in 1999, opgericht door Chitose Abe, een voormalige medewerkster van Comme des Garçons. Het merk heeft zich snel ontpopt tot een lieveling van de modewereld, dankzij de kenmerkende stijl die traditionele vormen en silhouetten herinterpreteert. Met een achtergrond die doordrenkt is van Japanse precisie en innovatie, heeft Sacai een trouwe aanhang verworven die hunkert naar haar avant-gardistische benadering van mode.

Wat Maakt Sacai Truien Uniek?

Sacai truien zijn het toonbeeld van Abe's filosofie om tegenstellingen samen te brengen. Hybriditeit is het sleutelwoord; je zult merken dat elke trui een samensmelting is van texturen, patronen en vormen. Innovatieve stoffen zoals wolmixen en technische knitwear zorgen voor een comfortabele ervaring zonder in te leveren op stijl. De constructie is ingewikkeld, vaak met onverwachte details zoals asymmetrische zomen, gelaagde mouwen en deconstrueerde elementen die elk stuk onmiskenbaar Sacai maken.

Iconische Collecties

Van de experimentele 'Hybrid' collectie tot de klassieke lijnen met een twist, Sacai truien hebben altijd een onverwachte flair. Elk seizoen presenteert het merk nieuwe interpretaties van het truiensilhouet, waarbij de grenzen tussen sportkleding en luxe mode vervagen. De herfst/winter en lente/zomer collecties bieden een rijkdom aan keuzes voor de modebewuste vrouw die durf en verfijning waardeert.

Het Handelsmerk van Sacai: Het Logo

Sacai's benadering van branding is subtiel en ingetogen. Het logo is vaak discreet geïntegreerd in de designelementen van de trui, waardoor de nadruk ligt op het innovatieve design in plaats van op het merk zelf. Toch, wanneer je het logo ziet, is het een teken van authenticiteit en vakmanschap, een stille belofte van kwaliteit en originaliteit.

Waarom Kiezen voor Sacai?

Een Sacai trui is meer dan een kledingstuk; het is een statement van individualiteit en moed. Het is de perfecte keuze voor de vrouw die voorop wil lopen in de mode, zonder comfort op te offeren. Ontdek de wereld van Sacai en laat jezelf verleiden door de kunstzinnigheid en het vakmanschap van de collectie. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijks leven met een trui die even uniek is als jij.