Knusse truien en vesten in shades of grey, beige en zwart. Het exclusieve Italiaanse label Twin-Set presenteert hieronder een reeks warm najaarsnieuws. Zoals cardigans, breisels (knitwear), sweaters en vesten. Tip: met laag over laag sla je wispelturig weer in de wind. En zo’n spelletje trek-aan-trek-uit, dát gaat natuurlijk gepaard met zachte, aaibare materialen zoals wol, alpaca, bont en mohair.

Meer vorm en diepte
Maak deze comfy en aaibare items van Twin-Set partyproof door er sneakers onder te dragen. Doe je ook goed: je forse winteroutfit meer vorm en diepte geven. Kies dan voor vernuftige laagjes en onderscheid in texturen. Zo draag je bijvoorbeeld een kokerrok met daarop een oversized sweater en/of jas. Dát en met pittige pumps eronder, laat het geheel er elegant en vrouwelijk uitzien.

Truien-en-vesten-rijk
Knus, cool, fraai, wollig: de truien en vesten van Twin-Set ontstijgen gezelligheid en zijn zelfs een beetje glamour. Toch nog op zoek naar ander fijn spul? Dan kijk vooral ook eens bij Repeat, Patrizia Pepe en Michael Kors. De ene gaat voor vrouwelijkheid, de ander voor een natural look. Wat je ook zoekt, de kans is groot dat jouw dosis poezeligheid verscholen ligt in ons oneindige truien-en-vestenrijk.

Terug naar boven