Dat slippers ook elegant kunnen zijn en gepast voor een avondje uit, ga je hieronder zien. En geloven. Want mede dankzij de Amerikaanse ontwerper Michael Kors verloren de slippers hun weinig charmante badkamer-imago. Ze werden hip. Classy. Glamourous. En nu dragen we ze allemaal. In alle soorten en maten. Heerlijk toch?

Zo transformeer je de slipper
Hoe draag je dit type schoen zonder het toeristische gehalte? Wij demonstreren, want ja: ook een stijlvolle look is te voorzien van dit praktisch stukje Michael Kors. Gebruik de slipper als startpunt voor een casual look met een boel zongevoel. Legergroene shirts en een denim shirt maken het jongensachtig en stoer. De slipper transformeert zo van simpel naar doordacht.

Welke past jou beter?
Mogen we er misschien nog tien? Juist ja. Van deze stappers krijgen we nooit genoeg. Gelukkig de designers ook niet. Want net zoals Michael Kors ontwierpen onder andere Giuseppe Zanotti, Tory Burch en Tod’s tevens hun eigen modelletjes. Misschien dat de ene designer je beter past dan de andere. Maar een match, die is er altijd.

Terug naar boven