Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Alberta Ferretti - Dames Slippers

15 items

Alberta Ferretti - Dames Slippers

Romantisch, sierlijk en vrouwelijk: zo herken je de designs van het Italiaanse modehuis Alberta Ferretti. Fragiel chiffon, tule en kant, glimmende metallics en dansende plooien bezoeken regelmatig haar collecties. Ze ontwerpt in klassieke tinten. Zoals zwart, beige of crème. Voor avondstukken ben je bij dit label meer dan goed. Maar ook, en waarom niet, voor de druilerige dagen die wel een beetje glamour kunnen gebruiken. Erg vrouwelijkOp en top feminien, zo voel je je met Ferretti’s creaties om het lijf. Draag dan vooral dat vrolijke zwarte minirokje met daarop een glittertop. Eronder draag je dunne zwarte panty’s en verfijnde pumps naar keuze. Wat je ook zou kunnen doen: een zwarte kokerrok, diezelfde panty’s met schoenen en daarop een cardigan. Geschikt voor op kantoor, maar ook tijdens een chique netwerkborrel erna. Ingetogen maar opvallendAlberta Ferretti is dus goed in rokken, cardigans en tops. Maar beroemdheden gaan om nog een reden naar haar toe. En wel vanwege de avondjurken die zij ontwerpt. Ingetogen, zodat je er een cardigan op zou kunnen dragen. Maar ook weer opvallend genoeg om er plateauhakken onder aan te trekken.

Alberta Ferretti - Dames Slippers

(15)

Oké: slippers zijn dus, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, heus wel cool. Modieus, dat ook. Opvallend, een aantal. Praktisch, reken maar van yes. Maar dan hebben we het wel over de exemplaren hier beneden. In pittige tinten en met gekartelde rubberen zolen voor de durfal, gemixt met fijn leder en gouden coatings voor de sceptische beginner.

Slipperlook
Een makkelijk te omarmen slipperlook bouw je op met fijn ogende stukken. Stel je neemt de sandaalachtige slipper. Die is van leder en heeft meerdere bandjes om de voeten heen. Draag deze chic in combinatie met een satijnen mini-jurk, een medium schoudertas met slangenprint en wat gouden sieraden.

Klinkende namen
Kijk, als zelfs klinkende namen zoals die de labels Giuseppe Zanotti, United Nude en Michael Kors slippers beginnen te ontwerpen, dan weet je wel hoe laat het is. Tijd om ook een set in te slaan. Kies uit de gala-achtige items, de toppers voor op kantoor of de versies uitermate geschikt voor een tropische strandvakantie.