Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Fifth House - Dames Midi jurken

14 items

Fifth House - Dames Midi jurken

Liefhebbers van het kledingmerk NIKKIE kunnen hun hart ophalen. De 32-jarige business woman heeft namelijk naast NIKKIE, NIK&NIK, NIKKIE SPORTS en SELECTED by Kate Moss een vijfde kledinglijn gelanceerd: FIFTH HOUSE. Haar campagnemodel? Niemand minder dan Doutzen Kroes. Laten we eerlijk wezen, minder hadden we natuurlijk ook niet verwacht van Nikkie, die eerder Kate Moss aan de haak sloeg als gezicht van haar kledingmerk NIKKIE. Dit is tevens de allereerste keer dat onze Doutzen Kroes zich officieel verbindt aan een Nederlands kledingmerk. De keuze viel onder andere op Doutzen omdat Nikkie meent dat zij een tijdloze, natuurlijk schoonheid met internationale allure is. Zonder teveel poespas. En dat is dan ook precies wat FIFTH HOUSE uitstraalt. Die Hollandse nuchterheid - dát matcht. FIFTH HOUSE valt in de categorie modern classic - kleding kenmerkt zich door cleane lijnen, comfortabele pasvormen, natuurlijke en rijke materialen met veel aandacht voor details. De eerste damescollectie bestaat uit tops, jurken, truien, broeken, jassen en accessoires. En mocht je je afvragen aan wat voor prijs je dan moet denken: betaalbaar! Kijk zelf maar...

Fifth House - Dames Midi jurken

(14)

Een midi-jurk: handig voor als je afspraak iets meer stof behoeft. We spotten ze ook vaak in vakantiekoffers. Goed idee, want makkelijk over een bikini aan te trekken maar ook voor een avond uit met pumps eronder. In de midi-jurkensectie: exemplaren met kant, plooien, zwierig chiffon, pittig leder, in monochrome kleur of juist rijk aan prints. Heb je jaren plezier van!

De office to evening midi jurk
Je staat voor de spiegel. Een lichaamsvolgende, hoog opgesneden, monochrome midi-jurk hangt om je lijf. En nu? Maak er een kantoorlook van. Nodig: een stevige armband, een neutrale clutch en hoog gehakte sandalen. Of een off duty look. Met een leren biker jacket, platte sandalen en een klein schoudertasje, dat je cross body kunt dragen.

Schone exemplaren voor heuglijke feesten
Een midi-jurk nodig voor een bruiloft of ander heuglijk feest? Scroll maar verder. Hieronder tonen makers zoals Liu Jo, Corel, Michael Kors en DNA hun exemplaren. All-in-one creaties, die al volstaan met enkel prettige pumps. Maar er zijn ook simpele versies. Zij die je met een beetje opsmuk prima naar eigen signatuur kunt dragen.