VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Celine / Dames Midi jurken

Net na het einde van de Tweede Wereldoorlog richtte Céline Vipiana haar kledingmerk Céline op. Ze was nog geen dertig toen ze met haar eigen bedrijf begon. Ze begon met een het op maat maken van schoenen voor kinderen en al snel kwam ze erachter dat haar core business erg goed werkte. Ze opende al snel meerdere boutiques in Parijs en wilde haar succes uitbreiden. Door te kijken naar de vraag van haar klanten begon ze met Haute Couture en breidde ze haar assortiment ook uit naar vrouwenmodellen. In 1960 begon ze met haar eerste lederen items en accessoires. In 1968 breed ze haar collectie uit met een sportcollectie. Nu ken je Céline van haar tijdloze items die klassiek en 'Parijs' zijn. Het meest populaire item is de Céline luggage handbag.

Meer
Celine / Dames Midi jurken
Filters:
  • Seizoen (1)
    Seizoen
item

Ontdek de Tijdloze Elegance van Celine Midi Jurken

Een Symbool van Elegante Verfijning

Stel je een jurk voor die niet alleen de trends doorstaat, maar ook een verhaal vertelt van tijdloze klasse en onberispelijke smaak. Dat is de essentie van een Celine midi jurk. Celine, een kledingmerk dat bekend staat om zijn distinctieve, minimalistische esthetiek en ongeëvenaarde kwaliteit, heeft zich onderscheiden in de luxe kledingsector als de belichaming van moderne elegantie. Hun midi jurken zijn een ode aan de vrouw die waarde hecht aan zowel stijl als comfort en zich wil onderscheiden met een stuk dat zowel nu als in de toekomst relevant is.

Een Rijke Geschiedenis van Innovatie

Celine's reis begon in 1945, toen Céline Vipiana haar eerste boetiek opende in Parijs. Aanvankelijk gespecialiseerd in kinderschoenen, evolueerde het merk al snel naar een volwaardige prêt-à-porter lijn voor vrouwen die de Franse chic personifieerde. Door de decennia heen heeft Celine zich ontpopt als een leider in de modewereld, bekend om zijn scherpe lijnen, soepele silhouetten en de onmiskenbare Parijse flair die het merk synoniem heeft gemaakt met moeiteloze elegantie.

De Schoonheid van Celine Midi Jurken

Celine's midi jurken zijn een toonbeeld van het merk's vakmanschap en aandacht voor detail. Ze zijn vervaardigd uit luxe materialen zoals zijde, wol en fijn gebreid katoen. De jurken vallen op door hun subtiele, maar pakkende details zoals discrete ruches, nauwkeurige plooien en architecturale snitten. De balans tussen vrouwelijkheid en een krachtige uitstraling maakt elke Celine midi jurk een investering die haar waarde behoudt.

Iconische Collecties Die de Tijd Trotseren

Van de 'Triomphe'-lijn, die hulde brengt aan het beroemde logo van het merk, tot de minimalistische 'Essentials'-collectie, Celine heeft een reeks van midi jurken die zowel innovatief als klassiek zijn. Elke collectie brengt het erfgoed van het merk tot leven, terwijl het trouw blijft aan de hedendaagse esthetiek. De stukken zijn vaak te herkennen aan het subtiele gebruik van het merklogo, vaak ingetogen en altijd smaakvol geïntegreerd in het ontwerp.

Een Persoonlijk Fashion Statement

Het dragen van een Celine midi jurk gaat verder dan simpelweg het aantrekken van een kledingstuk; het is een statement van persoonlijke stijl en een eerbetoon aan de kunst van het kleedgedrag. De jurken van Celine zijn ontworpen om de drager niet alleen fysiek, maar ook emotioneel te flatteren. Ze zijn de perfecte keuze voor de vrouw die begrijpt dat ware luxe in de details zit en die de kracht van subtiele elegantie niet onderschat.

Maak de Celine Midi Jurk de Ster van Je Garderobe

Het is tijd om jezelf te trakteren op meer dan een jurk, maar op een stukje modegeschiedenis. Nodig de luxe en het tijdloze ontwerp van een Celine midi jurk uit in je kledingkast en ervaar de transformatie die het met zich meebrengt. Of je nu op zoek bent naar een statement voor een speciale gelegenheid of een veelzijdige aanwinst voor je dagelijkse repertoire, een Celine midi jurk is de ultieme keuze. Ontdek de collectie vandaag nog en laat de unieke combinatie van erfgoed en hedendaagse stijl je wereld verrijken.