Het kan dus zomaar zijn dat jij een jurk van Patrizia Pepe hebt dat behoorlijk lijkt op een van haar topjes. Patrizia’s stijl sijpelt namelijk door. En hóe. De kleuren, patronen, silhouetten. Alles even elegant, luxueus, zacht, comfortabel, vrouwelijk. Het Italiaanse label draag je goed bij een chique avondborrel. Bij je eerste date. Of nog beter: een flitsend feest! Is het al jurkenweer?

Over jurken gesproken
Dus jij hebt een invitatie ontvangen voor een chique netwerkborrel? Dan ben je bij Patrizia Pepe aan het juiste adres. Dan suggereren wij, bijvoorbeeld, het zwarte mini-jurkje. Het is namelijk zacht, tijdloos en getailleerd om het middel, waardoor het erg vrouwelijk oogt. Draag eronder hoog gehakte sandalen. Kleed je look verder af met fijne, gouden sieraden en een luxe zwarte clutch.

Meer vrouwelijk moois
Dit Italiaanse label heeft een breed spectrum aan jurken. Jurken voor naar het strand, voor naar het kantoor, voor een jurkenfeest. In mini, midi en maxi. Maar wist je dat ze nog meer hebben? Dat ze bijvoorbeeld ook schoenen, rokken, tassen en tops ontwerpen? Voor meer vrouwelijk moois verwijzen wij je ook graag door naar Elisabetta Franchi, Liu Jo en Michael Kors.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Terug naar boven