Mini, midi en maxi: aanschouw hier lekker veel jurkjesnieuws van het Italiaanse label Twin-Set. Voor de heb – en de krijg. Ze zijn zakelijk en chic met een stijlvolle knipoog. Wat opvalt aan vrijwel ieder exemplaar: de handgemaakte details, borduursels en interessante print- en verftechnieken. Om aan te trekken en nooit meer uit te doen.

Zakenlook
Belangrijke zaken te doen? Maak indruk met no-nonsense klassiekers. Zoals de shift dress in kantoorgrijs. Streng? Ach nee. Met dit exemplaar kun je alle kanten op. Doordat het monotoon is, schreeuwt het om een contrasterende kleur en/of materiaal. Wat dacht je van een leren jacket? Of lange suède laarzen? Experimenteer ook eens met opvallende accessoires of rode lipstick.

Upgrade je look
Een mooie jurk verdient een goede jas. Kijk daarom ook bij díe afdeling van dit label. Want qua stijl vloeien ze naadloos in elkaar over. Aangezien de creaties van Twin-Set nogal klassiek zijn, krijg je wellicht de neiging om de boel een tikkeltje te upgraden. Kijk dan bij de pittige schoenen van Sergio Rossi. Ook interessant: de items van Michael Kors.

Terug naar boven