Voilà, de jurkensectie van Elisabetta Franchi. Geschikt voor romantische dates maar ook businessborrels. We zien modieuze, verfijnde, klassieke uitvoeringen. Met, niet te vergeten, uitdagende twists. Om te vieren dat je een vrouw bent. Daarom dat er diamantjes huizen op de kraagjes, fijne rijgdraadjes zijn gewoven langs het middel en er ritsjes lopen van borst naar de navel.

Een modieus geslaagde dag
Stel, je koopt maar één Elisabetta Franchi jurk. Dan nog, en wel met deze look, kunnen we je een modieus geslaagde dag garanderen. Neem de ivoorkleurige mini shift dress. Oogt relaxed maar ook luxueus. Combineer ze met matchende sandaaltjes voor achter het kantoor. De vijf in de klok? Businessborrel. Hup, hoog gehakte sandalen aan.

Waardige alternatieven
Met de jurkjes van Elisabetta Franchi kun je een kledingkast vullen. Heus. Zo zijn ze er in zwart, wit, roze maar ook vuurrood en champagne. Daarnaast heb je nog de keuze tussen mini, midi en maxi. Even geen zin in een jurk? Dan heeft deze Italiaanse ontwerpster waardige alternatieven. Zoals rokken, blouses, blazers, tops en jumpsuits.

Over Elisabetta Franchi
De Italiaanse Elisabetta Franchi startte haar carrière bij Betty Blue Spa. Met de opgedane ervaring ging ze vervolgens haar eigen weg. Ze begon haar eigen label. Sindsdien gaat het haar voor de wind. In korte tijd is ze uitgegroeid tot een waar fashion icoon. Haar kleding straalt elegantie, sensualiteit en creativiteit uit. De ontwerpen zijn vrouwelijk en worden gekenmerkt door terugkerende verfijnde details. Zoals ritsen, riemen, plooien en kralen. De collectie varieert van jurken, tops, tot aan schoenen.

 

Terug naar boven