Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Lois - Dames Skinny

8 items

Lois - Dames Skinny

Lois werd in 1962 in Spanje opgericht en waren het eerste Europese mode-jeansmerk dat de wereld veroverde. Ze floreerden in de jaren 70 en 80 toen hun iconische fits en flares werden gedragen door invloedrijke mode-iconen en muzikanten. Voordat ze het wisten, waren ze overal op de dansvloer. Tussen andere grote jeansmerken uit die tijd, bracht Lois iets nieuws: een sexy en modieuze spijkerbroek.

Lois - Dames Skinny

(8)

Geschikt voor citytrips, kantoor, romantische soirees en flitsende soirees: de skinny jeans. En dat zou je niet zeggen. Want het zijn toch ook wel gewone jeans. Die stoere, die ooit nog enkel door cowboys werden gedragen. Dat imago kun je met gemak weer terughalen. Tuurlijk. Maar laten we dat out of respect voor onze vrouwelijkheid maar even niet meer doen. Op naar die smaakvolle versie!

Een multifunctionele outfit
Stel dit is je dagprogramma: je gaat fietsend naar kantoor, tussendoor heb je meetings, daarna de vrijdagmiddagborrel en het ’s avonds een date. Hoe manage je dat outfit-wise? Begin bij de basis: skinny jeans, een wit overhemd en zilveren sieraden. Draag het ‘s ochtends sneakers. Wissel die voor flatjes voor de meeting en schuif vanaf de borrel door naar je puntige black heels.

Heel wat skinny jeans
Skinny jeans: omdat ze zo populair zijn hebben we een behoorlijk aanbod. Met schitterende items van Drykorn, Armani Jeans, Guess of Just Cavalli. Ze zijn er in zwart, beige, grijs of wit. En een aantal zijn nog glamourous voorzien van diamantjes, tierlantijntjes en - voor de stoere vrouwen onder ons - met scheuren en dierenprints.