EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -
EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -

1017 ALYX 9SM / Dames Skinny

1017 ALYX 9SM, ontworpen door Matthew Williams, is een merk dat gebouwd is op een concept van hoogwaardige materialen gemixt met ‘subversive culture’. De naam staat voor zijn verjaardag, 10 oktober, de naam van zijn dochter en de plaats waar hij in een studio begon met het ontwerpen van kleding, Saint Mark's Place, New York City. Gevestigd in New York en geproduceerd in Italië, combineert Matthew invloeden uit zijn opvoeding in Californië en New York met zijn toewijding aan details, innovatie en de sterke wil om nieuwe ideeën werkelijkheid te laten worden. Een mix van ‘slimline’ maatwerk, luxe stoffen, grafische vormen en elegante accessoires biedt een complete garderobe een nieuw perspectief.

Meer
1017 ALYX 9SM / Dames Skinny
Filters:
  • Seizoen (1)
    Seizoen
item

Ontdek de Verfijnde Skinny Jeans van 1017 ALYX 9SM voor Dames

Een Statement in Stijl

Stel je voor: een jeans die niet alleen als gegoten zit, maar ook nog eens de belichaming is van cutting-edge mode. Dat is de skinny jeans van 1017 ALYX 9SM voor dames. Dit merk, bekend om zijn innovatieve en onconventionele benadering van luxe kleding, biedt een skinny jeans die meer is dan gewoon een kledingstuk. Het is een expressie van individualiteit en moderne finesse. Duik met ons mee in de wereld van 1017 ALYX 9SM en ontdek hoe deze jeans de perfecte symbiose vormen tussen comfort en haute couture.

Een Ode aan Innovatie en Traditie

1017 ALYX 9SM, opgericht door Matthew M. Williams, is een merk dat zich snel heeft gevestigd als een voorhoede van vernieuwing in de modewereld. Met een achtergrond die zich uitstrekt van de punkrock-scene van Californië tot de artistieke straten van New York en nu het ambachtelijke erfgoed van Italië, combineert Williams streetwear invloeden met high-end fashion. De skinny jeans lijn van het merk is een reflectie van deze rijke historie, waarbij elk paar een verhaal vertelt van de reis die het merk heeft gemaakt.

De Signatuur van 1017 ALYX 9SM

Wat maakt een 1017 ALYX 9SM skinny jeans zo uniek? Het zit 'm in de details. Van de zorgvuldig ontworpen pasvorm die de contouren van je lichaam volgt tot de hoogwaardige denim die gebruikt wordt, elk paar jeans is een meesterwerk. Het design is minimalistsch maar krachtig, met subtiele branding en het kenmerkende ALYX-rollercoaster gesp als opvallend element. De focus op duurzaamheid en vakmanschap zorgt ervoor dat je niet alleen stijl koopt, maar ook kwaliteit die de tand des tijds zal doorstaan.

Iconische Collecties

Van de klassieke zwarte skinny tot de experimentele wassingen, 1017 ALYX 9SM heeft een reeks aan skinny jeans die elk hun eigen karakter hebben. Elke collectie brengt een nieuwe visie op wat een skinny jeans kan zijn, zonder de essentie van het merk te verliezen. Deze jeans zijn zowel perfect voor een casual dagje uit als voor high-end gelegenheden, flexibel genoeg om met elke stijl te combineren.

Het Logo als Luxe Stempel

Bij 1017 ALYX 9SM is het logo meer dan alleen een merkteken; het is een symbool van luxe en avant-garde design. Subtiel geïntegreerd in de jeans, vind je het logo terug als een teken van authenticiteit en toewijding aan kwaliteit. Dit maakt elke jeans niet alleen een kledingstuk, maar ook een verzamelobject voor de ware fashionista.

Maak de Look Compleet

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met de ongeëvenaarde stijl van 1017 ALYX 9SM skinny jeans? Elk paar is een investering in je persoonlijke stijl en uitstraling. Laat je niet alleen leiden door trends, maar kies voor een jeans die jouw identiteit versterkt. Neem een kijkje in onze collectie en vind de skinny jeans die jouw modeverhaal compleet maakt.