Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

Zoe Karssen - Dames Jeans

2 items

Zoe Karssen - Dames Jeans

Vóór Zoe Karssen hadden we nooit durven dromen dat relax-outfits zo’n modieuze status zouden kunnen bereiken. Modieus met een speels vleugje, that’s it. Neem nu de Zoe Karssen sweaters met fijne borduursels. Clean en simpel, maar verfijnd. Kleding van Zoe Karssen is comfy van de hoogste plank, zowel kantoorwaardig als party-ready.

Zoe Karssen - Dames Jeans

(2)

Het blijft fascinerende materie: zo’n simpel stukje kleding van onverwoestbaar stof. Karaktervol, zélfs wanneer tien jaar gedragen. Enfin, de rijke historie achter jeans is reden genoeg om een prettig exemplaar te adopteren. Of dat nou een bootcut, boyfriend, flared, straight, skinny, tapered, 5-pocket of slim variant is. Jij kiest.

Items om met je jeans te dragen
Met jeans een stoere look vormen is appeltje-eitje. Toffe sneakers eronder, kraakwit shirt erop en klaar is Kees. Het is echter een stuk ingewikkelder om je favoriete kledingstuk zó te stylen, dat ie ook past bij een business meeting, borrel of sollicitatiegesprek. Onze suggestie: trek er hoog gehakte sandalen, een frisse blouse en neutrale accessoires bij aan. Heus.

Welke kleur kies jij?
7 For All Mankind, Philipp Plein, Nikkie: onder andere deze labels bieden een oneindig aanbod aan jeans. Zó breed, dat een jaar wellicht te weinig dagen telt om ze allemaal te kunnen dragen. Alleen al de kleur is een dingetje, zo blijkt. Keuze varieert van een doorsnee blauwe versie, eentje met panterprint, gekleurde stiksels tot aan metallic coatings.