Elegant, sensueel, creatief: dat is Elisabetta Franchi. De verfijnde creaties van deze Italiaanse ontwerpster herken je aan die terugkerende elementen. Of het nu om jeans, tassen of schoenen gaat. En o, die jurkjes! We krijgen er geen genoeg van. Hoe dan ook, hier zijn we bij de jeans. Glamoureuze stukken, in bijvoorbeeld skinny of slim. Want tja: onze vrouwelijke vormen zijn er om te benadrukken.


Sneakers of pumps
Bij vrouwelijke items horen vanaf Elisabetta Franchi ook sneakers. Wij demonstreren het met een complete Franchi-look. Neem de poederroze sneakers van dit label. Schuif ze onder het opvallendste paar jeans in jouw ogen. Match daarop weer een bloesje, tevens in een zachte kleur. Je merkt: niemand die bij jou nog pumps mist. En hoe comfortabel!

Fonkelende steentjes
Jeans zijn het investeren waard. En we weten: we kunnen er wel wat gebruiken aangezien de ene de andere niet is. Zo heb je die lichte, die mid-donkere en die hele donkere versie. Daarnaast zijn er ook nog details op te merken. Zoals bijvoorbeeld fonkelende steentjes, stoere scheuren of interessante kleurschakeringen. Welke past bij jou?

Over Elisabetta Franchi
De Italiaanse Elisabetta Franchi startte haar carrière bij Betty Blue Spa. Met de opgedane ervaring ging ze vervolgens haar eigen weg. Ze begon haar eigen label. Sindsdien gaat het haar voor de wind. In korte tijd is ze uitgegroeid tot een waar fashion icoon. Haar kleding straalt elegantie, sensualiteit en creativiteit uit. De ontwerpen zijn vrouwelijk en worden gekenmerkt door terugkerende verfijnde details. Zoals ritsen, riemen, plooien en kralen. De collectie varieert van jurken, tops, tot aan schoenen.

Terug naar boven