Gratis verzending en retour
MENU

Een poncho is zo’n kledingstuk dat je outfit linea recta een dosis flair meegeeft. Nee, niet zo’n festivalachtige van plastic. We hebben het hier over de stijlvolle ontwerpen. Van wol, imitatiebont, polyester of luxueus kasjmier. Zo’n exemplaar dat je ladylike over je schouders drapeert. Een die je in één klap het imago van een royal als Grace Kelly bezorgt.

Makkelijk en professioneel
Omdat er verschillende poncho’s bestaan, kun je voor elk soort look de juiste creatie uit het rekje tillen. Zin in een makkelijke outfit maar wel een professionele? Neem een gitzwarte poncho. Met daaronder een chique zwarte pantalon, verfijnde loafers met een opvallend detail (zoals een slangenprint of een horsebit) en een basic sweater. Staat je goed!

Wie ontwerpt welke poncho?
Patrizia Pepe, Elisabetta Franchi, Twin-set, Armani Jeans: onder andere deze internationale spelers integreren poncho’s in hun collecties. Wie ontwerpt wat? Twin-set zal voornamelijk de sportievere uitvoeringen op de markt brengen. Armani en Elisabetta Franchi meer de gala exemplaren. En Patrizia Pepe? Zoals altijd: easy maar chic.