Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

JOTT - Dames Jackets

2 items

JOTT - Dames Jackets

Just Over The Top. Of Jott, zoals het in de volksmond heet, werd in 2010 opgericht door Mathieu en Nicolas Gourdikian. Zij hebben innovatieve, kwalitatieve dames- en herenjassen in het assortiment. Heel licht en luchtig. De jassen van JOTT zijn er in schutkleuren, maar ook glamoureuze metallics of regenboogkanjers. Wat jij wenst.

JOTT - Dames Jackets

(2)

Een jacket, wel zo handig. Onterecht staan we soms te kort stil bij het uitkiezen van een exemplaar. Jammer. Want een jas is het verlengde van jouw stijl. En, als je even goed kijkt: een reflectie van wie jij bent. Dan wil je toch niet het kantoor binnen wandelen, of je eerste date ontmoeten, in een jasje dat je ‘even’ lukraak uit het rekje plukte?

Een jas die bij je outfit hoort
Je wilt dat je jas meer deel uitmaakt van je look? Hier een voorbeeld. Neem een donkerbruin model. Draag eronder een sweater met kokerrok in iets zwaardere tinten bruin. Sluit af met zwarte laarzen en een zwarte clutch. Tada! Een jacket is overigens ook een handig accessoire. Drapeer ‘m enkel over je schouders en voilà: je straalt power uit.

Denk vooruit
Je ziet de creaties van Parajumpers, Moncler, Beaumont en Paule Ka. Meteen heb je al een favoriet. Mooi. Maar denk twee keer na. Of beter gezegd: denk vooruit. Kies alleen voor een model met shiny stof mits je daar het type voor bent. En je kleding hebt die daarbij aansluit. Kies enkel roze als je ook dag in dag uit die kleur kunt verdragen.