Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

JOTT - Dames Jassen

2 items

JOTT - Dames Jassen

Just Over The Top. Of Jott, zoals het in de volksmond heet, werd in 2010 opgericht door Mathieu en Nicolas Gourdikian. Zij hebben innovatieve, kwalitatieve dames- en herenjassen in het assortiment. Heel licht en luchtig. De jassen van JOTT zijn er in schutkleuren, maar ook glamoureuze metallics of regenboogkanjers. Wat jij wenst.

JOTT - Dames Jassen

(2)

Een zomerjas, een jas zonder mouwen, een oversized model of juist een midi-variant: met dit kledingstuk kun je alle kanten op. Opteer daarom voor de juiste. Want warm, heel belangrijk. Maar vergeet ook niet: een kloeke damesjas kan je look upgraden. En nét dat vleugje je-ne-sais-quoi toevoegen, zoals geen ander accessoire dat kan.

Alles wat je nodig hebt
Is een jas. Zo breed inzetbaar; je kunt er haast niet zonder. Neem het leren jasje: tuigt chique avondensembles maar ook stoere jeans op. Of de klassieke trenchcoat, de lievelingsjas van Jackie O en Audrey Hepburn. Niet voor niets want ideaal voor tussen de seizoenen in, casual met een pantalon maar ook erg vrouwelijk met chiquere items.

Wil jij ook wel een designerjas?
Dan hebben we iets leuks. Te weten: fijne mantels van bijvoorbeeld Philipp Plein, Elisabetta Franchi, Patrizia Pepe of Paule Ka. Van simplistisch beige en duifgrijze damesjassen tot aan mierzoete haast radioactieve tinten, fun fur, glitters of dingenprints. Voor ieder wat wils.