SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Sacai / Dames Straight

Het Japanse kledingmerk Sacai, opgericht in 1999 door de jonge moeder Chitose Abe, heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een van de culthelden van de mode. Na acht jaar bij Comme des Garçons te hebben gewerkt (eerst als patroonmaker en later voor Junya Watanabe), creëerde Abe haar eigen merk: Sacai.

Meer
Sacai / Dames Straight
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Ontdek de Unieke Wereld van Sacai Straight Broeken voor Dames

Een Symfonie van Stijl en Structuur

Stel je voor: een broek die niet alleen je figuur omarmt, maar ook je persoonlijkheid. Sacai's straight broeken voor dames zijn een ware expressie van luxe, innovatie en ongeëvenaarde stijl. In de wereld van high-end kleding is Sacai een naam die staat voor vernieuwing en ongekende kwaliteit. Het merk heeft zich onderscheiden door conventies te doorbreken en een geheel nieuwe dimensie aan dagelijkse kleding te geven. Voel je direct een deel van iets speciaals wanneer je de collectie straight broeken van Sacai verkent.

Een Ode aan de Historie van Sacai

Sacai, opgericht in 1999 door Chitose Abe, heeft zich snel gevestigd als een avant-gardistisch kledingmerk dat traditionele ideeën over mode ter discussie stelt. Met een achtergrond bij Comme des Garçons heeft Abe een scherp oog voor detail en een unieke visie op het samenvoegen van verschillende texturen en patronen. Deze filosofie heeft Sacai een cultstatus gegeven in de mode-industrie en heeft liefhebbers van over de hele wereld geïnspireerd.

De Signatuur van Sacai Straight Broeken

Sacai's straight broeken zijn een toonbeeld van de unieke benadering van het merk. Vervaardigd met precisie en zorg, biedt elke broek een ongekend comfort en bewegingsvrijheid. De rechte pasvorm is tijdloos, maar Sacai weet er toch een eigentijdse twist aan te geven. Denk aan onverwachte details zoals panelen met contrasterende stoffen, asymmetrische sluitingen en subtiele versieringen die spreken tot de verbeelding. Kwaliteit is altijd van het hoogste niveau, met een selectie van luxe stoffen die zowel duurzaam als comfortabel zijn.

Iconische Collecties

Sacai staat bekend om haar vermogen om klassiekers opnieuw uit te vinden. Dit zie je terug in collecties zoals de 'Hybrid' lijn, die straight broeken combineert met elementen van andere kledingstukken, resulterend in innovatieve designs die de grenzen van de traditionele damesbroek verleggen. Elke collectie vertelt een eigen verhaal, met broeken die variëren van ingetogen elegantie tot opvallende statement-stukken.

Het Sacai Logo

In lijn met de subtiele maar impactvolle designfilosofie van Sacai, wordt het merklogo vaak discreet maar herkenbaar gepresenteerd. Het kan opduiken als een kleine badge, een verfijnd borduursel of zelfs als een onderdeel van een uniek designelement, waardoor het logo een naadloos onderdeel van het kledingstuk wordt.

Maak Jouw Modestatement met Sacai

Of je nu op zoek bent naar een solide basis voor je werk garderobe of een opvallend stuk voor een avond uit, Sacai's straight broeken voor dames zijn de perfecte keuze. Laat je leiden door het vakmanschap en de creativiteit van Chitose Abe en voeg een stukje kunst toe aan je dagelijkse kleding. Ontdek de collectie en ervaar de luxe van Sacai zelf. Wacht niet langer en kies voor een broek die jouw unieke stijl en klasse uitstraalt.