MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Dsquared2 / Dames Straight

Wist je dat Dsquared2 is opgericht door een Canadees-Italiaanse tweeling? Yes. Hun namen zijn Dean en Dan Caten - ze doen álles samen. Na hun modeopleiding verhuisden de broers naar Italië om daar in 1995 hun eerste collectie te presenteren. Met succes, want Dsquared2 kwam als één van de weinige door de financiële crisis. Ze openen de ene na de andere winkel in Amerika en Europa. Eigenzinnige prints, ruwe afwerkingen, grote teksten en opvallende materialen kenmerken de items keer op keer.

Meer
Dsquared2 / Dames Straight
Filters:
  • Seizoen (1)
    Seizoen
item

Dsquared2 Dames Straight Broeken: Een Symbool van Luxe en Stijl

Italiaanse Flair in Elke Naad

Stel je voor: een broek die niet alleen je figuur flatteert, maar ook een verhaal vertelt van luxe, passie en ongekende kwaliteit. Dat is wat Dsquared2 biedt met hun lijn van dames straight broeken. Dit iconische kledingstuk belichaamt de essentie van het merk - gedurfd, onderscheidend en altijd in de voorhoede van de mode. Dsquared2's straight broeken voor dames zijn meer dan alleen kleding; ze zijn een statement.

Een Rijke Geschiedenis van Creativiteit

Dsquared2, opgericht door de Canadese tweeling Dean en Dan Caten, heeft sinds de jaren '90 de wereld van de high-end mode op zijn kop gezet. Het merk staat bekend om zijn unieke blend van Italiaanse tailoring, innovatieve ontwerpen en een snufje brutale Canadese humor. Deze geschiedenis is geweven in iedere vezel van de dames straight broeken, waarbij elk stuk de rijke erfgoed en de onverzettelijke geest van de ontwerpers weerspiegelt.

Onmiskenbare Kwaliteit en Design

Dsquared2's dames straight broeken zijn een toonbeeld van de toewijding van het merk aan hoogwaardige materialen en nauwgezette vakmanschap. De pasvorm is nauwkeurig, de stoffen zijn luxe en het design is onfeilbaar stijlvol. Met een veelzijdige reeks aan kleuren en texturen zijn deze broeken gemaakt voor de moderne vrouw die waarde hecht aan zowel comfort als klasse.

Iconische Collecties die Trendsetten

Van de Cool Girl-jeans tot de klassieke Twiggy; iedere collectie heeft zijn eigen verhaal en karakter. De straight broeken van Dsquared2 zijn niet alleen onderdeel van deze verhalen, maar zijn ook zelf trendsetters. De broeken zijn vaak verrijkt met subtiele details zoals unieke wassingen, opvallende knopen en het onmiskenbare Dsquared2-logo, wat ieder stuk een persoonlijke touch geeft.

Het Logo als Statement

Bij Dsquared2 is het logo meer dan een merkteken; het is een symbool van een levensstijl. Subtiel geïntegreerd in de ontwerpen of soms juist als een opvallend detail, het Dsquared2-logo op de straight broeken voor dames is een stempel van authenticiteit en modebewustzijn.

Maak de Look Compleet

Een Dsquared2 straight broek is de perfecte basis voor iedere garderobe. Combineer het met een zijden blouse voor een chic avondje uit of draag het met een casual T-shirt voor een ontspannen middag in de stad. Het is tijd om jezelf te trakteren op een stukje Italiaanse luxe. Ontdek de collectie van Dsquared2 dames straight broeken en ervaar zelf de perfectie van premium kleding.