SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -
SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE - SUMMER SALE - NOW LIVE -

Carhartt / Dames Badpakken

Carhartt, Inc., is a U.S.-based apparel company founded in 1889. Carhartt is known for its work clothes, such as jackets, coats, overalls, coveralls, vests, shirts, jeans, dungarees and fire-resistant clothing. It is still a family-owned company, owned by the descendants of founder Hamilton Carhartt.

Meer
Carhartt / Dames Badpakken
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

Ontdek de Robuuste Elegantie van Carhartt Badpakken

Een Sprong in het Diepe met Carhartt

Wanneer je denkt aan Carhartt, denk je aan duurzaamheid, kracht en ongeëvenaarde kwaliteit. Deze eigenschappen zijn niet alleen voorbehouden aan hun iconische werkleding; ze definiëren ook de essentie van Carhartt's badpakken voor dames. In een mix van robuuste elegantie en comfort, bieden Carhartt badpakken een unieke stijl voor vrouwen die zowel binnen als buiten het water standvastig en zelfverzekerd willen voelen. Duik met ons mee in de verfrissende wereld van Carhartt badpakken en ontdek waarom ze een must-have zijn voor elke garderobe.

Een Rijke Geschiedenis van Innovatie

Opgericht in 1889, heeft Carhartt zich ontwikkeld van een bedrijf dat zich richtte op werkkleding tot een alomtegenwoordig merk dat kleding biedt voor allerlei levensstijlen. Hoewel badpakken misschien een verrassende uitbreiding lijken voor het merk, is Carhartt's intrede in de badmode een natuurlijke evolutie van hun toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en stijl. Deze badpakken brengen het erfgoed van Carhartt, met zijn diepgewortelde waarden van duurzaamheid en vakmanschap, naar de kustlijnen en zwembaden over de hele wereld.

Unieke Eigenschappen van Carhartt Badpakken

Carhartt badpakken onderscheiden zich door hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit, zijn deze badpakken ontworpen om lang mee te gaan en bieden ze een comfortabele pasvorm zonder in te boeten aan stijl. Van minimalistische designs tot opvallende patronen, elk stuk weerspiegelt de robuuste esthetiek van het merk. Bovendien zorgt de integratie van het Carhartt-logo, subtiel of juist prominent, ervoor dat je met trots je voorkeur voor kwaliteit en authenticiteit kunt tonen.

Iconische Collecties

Hoewel Carhartt bekend staat om zijn werkgerelateerde kledinglijnen, heeft het merk ook diverse badpakcollecties geïntroduceerd die snel favorieten zijn geworden onder liefhebbers van hoogwaardige badmode. Van de klassieke 'Heritage' lijn, die eer betoont aan de rijke geschiedenis van het merk, tot de moderne 'Wave Rider' collectie, die is geïnspireerd op het avontuur en de vrijheid van de oceaan, Carhartt biedt voor elk wat wils. Elk seizoen worden nieuwe designs toegevoegd, die allemaal de tijdloze charme en het vakmanschap van Carhartt uitdragen.

Maak een Statement met Carhartt

Carhartt badpakken zijn meer dan alleen een kledingstuk; ze zijn een statement van kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Of je nu relaxt aan het strand ligt, baantjes trekt in het zwembad of geniet van een zonsondergang vanaf een jacht, een Carhartt badpak is de perfecte metgezel. Laat je inspireren door de robuuste elegantie van Carhartt en ontdek vandaag nog onze collectie. Het is tijd om je badmode naar een hoger niveau te tillen en te ervaren wat het betekent om deel uit te maken van de Carhartt-familie.