MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Bottega Veneta / Dames Sieraden

Discretie, kwaliteit en vakmanschap - Bottega Veneta heeft sinds de oprichting in Vicenza in 1966 een nieuwe standaard van luxe gecreëerd. Bottega Veneta is onlangs uitgegroeid tot een van 's werelds meest vooraanstaande luxemerken. Het beroemde motto van het bedrijf, 'When your own initials are enough', drukt een filosofie van individualiteit en vertrouwen uit die nu van toepassing is op een reeks producten, waaronder confectiekleding voor dames en heren, mooie sieraden, meubels en meer. Terwijl Bottega Veneta blijft groeien, zijn de kwaliteiten die het definiëren onveranderlijk: uitstekend vakmanschap, innovatief design, eigentijdse functionaliteit en materialen van de hoogste kwaliteit.

Meer
Bottega Veneta / Dames Sieraden
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
1 item

Ontdek de Verfijnde Wereld van Bottega Veneta Dames Sieraden

Een Symbool van Luxe en Elegantie

Stel je een wereld voor waar elk detail telt, waar vakmanschap en design samensmelten tot een symbool van pure luxe. Dat is de wereld van Bottega Veneta dames sieraden. Dit prestigieuze merk heeft zich onderscheiden door zijn unieke weeftechniek, de 'intrecciato', en door de onberispelijke kwaliteit van elk juweel. Betreed een rijk van exclusiviteit en laat je betoveren door accessoires die meer zijn dan alleen versieringen; het zijn kunstwerken die je persoonlijke stijl definiëren.

Een Rijke Geschiedenis van Ambacht en Innovatie

Bottega Veneta werd opgericht in 1966 in Vicenza, Italië, en is sindsdien de belichaming van Italiaanse ambacht en ongeëvenaarde kwaliteit. Het begon met de visie om luxe, discreet en zonder opzichtige logo's te brengen. Deze filosofie is tot op de dag van vandaag terug te zien in hun sieraden, die spreken door hun design en niet door labels. Het erfgoed van Bottega Veneta is geweven in elke ketting, armband en ring, waardoor ze tijdloze stukken zijn die generaties lang gekoesterd kunnen worden.

Een Toonbeeld van Kwaliteit en Design

Bottega Veneta sieraden zijn meer dan alleen accessoires; het zijn uitingen van een rijke traditie van vakmanschap. Elk stuk is het resultaat van nauwgezet handwerk, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zilver, goud en edelstenen. De sieraden van Bottega Veneta stralen een subtiele luxe uit, met een esthetiek die zowel modern als tijdloos is. Of je nu kiest voor een geweven zilveren armband of een elegant versierde ring, je draagt een stukje kunst dat je outfit naar een hoger niveau tilt.

Iconische Collecties die Harten Veroveren

Enkele van de meest begeerde collecties zijn de Nodini en Olimpia lijnen, die zowel verfijning als functionaliteit bieden. De recente toevoegingen omvatten de Chain collectie, die de iconische verwevenheid van het merk transformeert in gedurfde, gouden schakels die een krachtig statement maken. Elke collectie is een weerspiegeling van Bottega Veneta's toewijding aan innovatie en haar kernwaarden van kwaliteit en discretie.

Het Onderscheidende Merklogo

In tegenstelling tot veel luxe merken, pronkt Bottega Veneta niet met zijn logo op elke creatie. In plaats daarvan kiest het merk ervoor om zijn logo subtiel en strategisch te integreren, vaak alleen zichtbaar voor degenen die het herkennen. Deze benadering weerspiegelt een zelfverzekerde identiteit die niet afhankelijk is van externe bevestiging, maar van de innerlijke kwaliteit en het design van het product zelf.

Maak Jouw Stijl Onvergetelijk

Een Bottega Veneta sieraad is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe, het is een investering in je persoonlijke merk van elegantie en verfijning. Wanneer je kiest voor Bottega Veneta, kies je voor een erfenis van Italiaans vakmanschap en een schoonheid die door de jaren heen alleen maar meer gewaardeerd zal worden. Wacht niet langer en laat je verleiden door de prachtige sieraden van Bottega Veneta. Ontdek de collectie vandaag nog en vind het perfecte stuk om jouw luxe collectie compleet te maken.