Wat is nog net dat schepje bovenop die UGG boots? Juist: UGG handschoenen! Want welke handen dromen er niet van om in datzelfde bedje van schapenvacht te mogen kruipen als de voetjes. Man, man, man: wat een genot! En tuurlijk is dat prijskaartje iets meer. Maar kom op: dat scheelt toch ook weer porties handcrème, verwarming en nagellak? Tenminste, zo zien wij dat.

Sta er even bij stil
Voordat je het huis verlaat, sta even stil bij wat voor een jas je aantrekt. Als het kan pluk je dat best matchende exemplaar erbij. Wel zo verzorgd. Want handschoenen behoren net zoals je schoenen (de naam zegt het al) tot je outfit. En aangezien die outfit om jóuw lijf hangt, is het wel zo gewenst deze zo mooi mogelijk te presenteren.

Lekker voor bij UGG
De items van UGG gaan lekker samen. Obviously moet je er niet als een label-uithangbord gaan uitzien. Maar het is lastig, dat klopt, om aansluitende items erbij te vinden. Ténzij je weet waar je moet zoeken. Wij geven je wat suggesties. Gewoon, omdat we toch flink wat labels in huis hebben. Noteer: Airforce, Repeat, Twin-set of Maison Scotch.

Terug naar boven