MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Guess / Dames Truien & Vesten

Guess is sexy en glamorous. Hun sensuele reclames herken je ten voeten uit. Guess kan soms ook casual zijn, maar altijd met een glamorous twist. Ook heren kunnen t-shirts, sneakers, basic polo’s en comfy sweaters van Guess shoppen. Populair: de slimfit snitt en t-shirts met het merk er groot op. Voor dames is de ultra strakke skinny jeans een musthave. Combineer je deze bijvoorbeeld met kleurrijke donsjacks, dan ben je ready to go. Shop-ze!

Meer
Guess / Dames Truien & Vesten
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
21 items

Ontdek de Luxe van Guess Dames Truien & Vesten

Een Stijlvolle Start

Stel je voor: je slaat een zachte, luxueuze trui om je heen en je voelt direct het verschil. Guess truien en vesten voor dames zijn meer dan alleen kledingstukken; ze zijn een belichaming van moderne elegantie en gewaagd design. Met een merk dat bekend staat om zijn gedurfde en avontuurlijke geest, onderscheidt Guess zich moeiteloos in de kledingsector met items die je look instant flair geven. Ben je klaar om je garderobe naar een hoger niveau te tillen?

Een Rijke Modereis

Opgericht in de vroege jaren '80 door de Marciano broers, is Guess uitgegroeid tot een symbool van jonge, sexy en avontuurlijke levensstijl. Wat begon met een revolutionaire spijkerbroek heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid mode-imperium, waarbij truien en vesten voor dames een kerncollectie vormen die stijl en comfort meesterlijk combineert.

Exclusief Guess Design

Guess truien en vesten zijn het toonbeeld van luxe, met aandacht voor detail en innovatie in elke steek. Van subtiele logo-prints tot opvallende patronen en van klassieke snitten tot moderne asymmetrie, elke trui en vest is een ode aan de vrouwelijke vorm. De kwaliteit van de stoffen staat voorop, waarbij zacht kasjmier, comfortabel katoen en stretchmaterialen ervoor zorgen dat je zowel chique als comfortabel door het leven gaat.

Iconische Collecties

Elk seizoen brengt Guess nieuwe verrassingen met collecties die de trends van het moment weerspiegelen. Denk aan de 'Guess Originals' die teruggrijpen naar de vintage allure van het merk, of de 'Guess Eco' lijn die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Maar ook de recente samenwerkingen met beroemdheden en influencers zorgen ervoor dat Guess truien en vesten altijd een plekje in de schijnwerpers vinden.

Het Merklogo als Statement

In elk Guess ontwerp is het iconische logo subtiel of juist opvallend aanwezig. Het dient als een stempel van kwaliteit en een statement van jouw uitmuntende smaak in mode. Of het nu geborduurd, gedrukt of ingeweven is, het Guess logo voegt een extra dimensie toe aan elk kledingstuk en bevestigt je voorliefde voor een merk dat durf en finesse combineert.

Word Verliefd op Jouw Nieuwe Guess Favorieten

Het is tijd om jezelf te trakteren op de luxe die je verdient. Met Guess truien en vesten voor dames zorg je voor een onmiskenbare upgrade van je garderobe. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor het weekend, een zakelijke uitstraling voor op kantoor of een opvallend item voor een avondje uit, Guess heeft het allemaal. Laat je verleiden door de exclusiviteit en voel je elke dag zelfverzekerd en stijlvol. Shop nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort en high-fashion.