MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Tod's / Dames Sandalen

Het verhaal van Tod’s begon in de prachtige Marche streek in Italië. Vader Dorina Della Valle was schoenmaker van Tod’s. Vanaf het moment dat zijn zoon Diego Della Valle het overneemt begint Tod’s een succes te worden. Diego ontwerpt schoenen met rubberen nopjes voor extra grip. Ze blijken een groot succes te zijn. Door de klassieke, comfortabele en elegante aspecten wil elke vrouw ze hebben. Ook in de rest van de collectie waaronder zonnebrillen zijn deze aspecten terug te vinden.

Meer
Tod's / Dames Sandalen
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
30 items

Stijlvol de zomer in met Tod's Sandalen voor Dames

Een Symbool van Elegante Luxe

Stap in een wereld van verfijnde elegantie met de Tod's sandalen collectie voor dames. Als jij iemand bent die waarde hecht aan kwaliteit en stijl, dan is Tod's het merk dat jouw schoenengarderobe naar een hoger niveau tilt. Dit iconische Italiaanse merk staat bekend om zijn vakmanschap en tijdloze ontwerpen, en met hun sandalenlijn bewijzen ze wederom waarom ze toonaangevend zijn in de luxe kledingsector. Elke sandaal van Tod's is een belichaming van comfort en klasse, perfect voor die zomerse dagen waarop je er moeiteloos chic uit wilt zien.

Een Erfgoed van Verfijning

Sinds de oprichting in de jaren '20, heeft Tod's een reputatie opgebouwd van onberispelijke Italiaanse kwaliteit en design. Het merk begon als een kleine schoenmakerij en is uitgegroeid tot een wereldberoemd label dat de harten van schoenenliefhebbers over de hele wereld heeft veroverd. Het erfgoed van Tod's is verweven met innovatie en een streven naar perfectie, een filosofie die terug te vinden is in elke collectie die ze lanceren, inclusief hun prachtige sandalen.

Kwaliteit en Comfort in Elk Detail

Tod's sandalen zijn meer dan alleen schoeisel; ze zijn een investering in duurzaamheid en comfort. Vervaardigd uit het fijnste leer en met de hand gemaakt door deskundige ambachtslieden, bieden deze sandalen een ongeëvenaarde kwaliteit die je kunt zien en voelen. Het subtiel gestikte leer, de ergonomisch ontworpen voetbedden en de stevige maar flexibele zolen zijn enkele van de kenmerken die Tod's sandalen onderscheiden. Dit zijn sandalen die je voeten omarmen met elke stap die je zet.

Van Iconisch tot Hedendaags

Tod's brengt een reeks collecties die variëren van de iconische Gommino lijn, bekend om zijn noppenzool, tot de moderne en elegante designs van hun nieuwste collecties. Elke lijn biedt een verscheidenheid aan stijlen, van de minimalistische enkelbandjes tot de meer opvallende platformsandalen. De veelzijdigheid van de collecties betekent dat er voor elke gelegenheid en voorkeur een paar Tod's sandalen is dat bij je past.

Het Emblematische Logo

Het logo van Tod's, vaak subtiel maar herkenbaar aangebracht, is een teken van kwaliteit en prestige. Op de sandalen wordt het logo meestal discreet weergegeven, gestempeld op de zool of als een klein detail op de gesp, wat zorgt voor een verfijnde branding die de luxe uitstraling van het schoeisel benadrukt.

Ontdek Jouw Perfecte Paar

Of je nu een dagje uit plant of een speciale avond voor de boeg hebt, Tod's sandalen voor dames bieden de perfecte combinatie van Italiaanse allure en dagelijks comfort. Laat je verleiden door het vakmanschap en de stijl die elke stap die je zet een vleugje luxe geven. Blader door onze collectie en vind het paar dat jouw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Met Tod's aan je voeten is elke stap een statement van klasse. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de tijdloze elegantie van Tod's sandalen.