Moose Knuckles / Dames Jassen

Since 1921 our family has been protecting Canadians from the cold—a relentless quest that founded Moose Knuckles Canada in 2007. It was established based on the belief that we could make the leanest, toughest and most luxurious sportswear in the world. Straight out of the gates, our first two iconic styles quickly became the benchmark of style for those who live in the cold. Since then we’ve been developing and expanding and we’ve never looked back. Season after season we continue to create time honoured Canadian garments tailored for contemporary living. We build Canadian know-how, grit and heritage into every fibre, stitch and zipper. Now we deliver a full-range of weatherproof coats, lightweight jackets, knitwear, shirting, and accessories. Our impeccable tailoring, luxury materials, hardware, attention to detail and our wild attitude has earned us praise from the very best luxury retailers worldwide. We cultivate homegrown Canadian talent and skill, and live to innovate, challenge and lead the industry. From our tradition-steeped factories in Winnipeg, to our expert furriers in Toronto, to our passionate design team in Montreal, everything we do is Canadian to the core. We are a family, a tribe, a pack... and we wear it on our sleeves.

Meer
Moose Knuckles / Dames Jassen
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
15 items

Moose Knuckles Damesjassen: Waar Stijl en Warmte Elkaar Ontmoeten

Een Warm Welkom in de Wereld van Moose Knuckles Damesjassen

Stel je voor: de wind giert, de temperatuur daalt, maar jij wandelt onverstoord verder, omhuld in een jas die niet alleen de kou trotseert maar ook je stijlgevoel versterkt. Dat is geen fantasie, dat is de realiteit met een Moose Knuckles damesjas. Als toonbeeld van luxe outdoor kleding heeft Moose Knuckles zich onmiskenbaar onderscheiden in de mode-industrie door de perfecte balans van functionaliteit en finesse.

Een Tocht door de Tijd met Moose Knuckles

Het verhaal van Moose Knuckles begint in het ijzige Canada, waar de noodzaak voor warme kleding is verweven met het dagelijks leven. Sinds de oprichting heeft dit merk zijn erfgoed van kwaliteit en vakmanschap hooggewaardeerd en verfijnd, waardoor het een synoniem is geworden voor duurzaamheid en comfort in combinatie met een onmiskenbare stijl.

De Unieke Signatuur van Moose Knuckles Jassen

Elke Moose Knuckles damesjas is een meesterwerk van design en detail. Met een focus op hoogwaardige materialen zoals waterafstotend canvas en luxueuze donsvulling, bieden deze jassen een ongeëvenaarde warmte. Het onderscheidende karakter zit ook in de subtiele details, zoals de metalen logo's en opvallende ritsen die de jassen een moderne, stedelijke uitstraling geven.

Icoon onder de IJsbrekers: Collecties die de Kou Tarten

Van de klassieke Stirling Parka tot de eigentijdse Debbie Bomber, Moose Knuckles blijft innoveren met jassen die stijl en substantie combineren. De introductie van nieuwe collecties gaat hand in hand met de tijdloze stukken die hun stempel hebben gedrukt op de modewereld en bewijzen dat een Moose Knuckles jas niet alleen een kledingstuk is, maar een investering in je garderobe.

Het Emblematische Logo en Jouw Statement in Stijl

Een Moose Knuckles jas is direct herkenbaar aan het iconische metalen logo dat trots op de arm pronkt. Dit embleem staat symbool voor de ongeëvenaarde kwaliteit en het avontuurlijke karakter van het merk, en maakt elke jas tot een persoonlijk statement van de drager.

Stap Vandaag Nog in de Wereld van Luxe Warmte

Moose Knuckles damesjassen zijn meer dan alleen een schild tegen de kou; ze zijn een viering van persoonlijke stijl en toewijding aan kwaliteit. Met een Moose Knuckles jas voeg je een stukje Canadese luxe toe aan je garderobe en ben je verzekerd van een stijlvolle uitstraling, ongeacht de weersomstandigheden. Laat je niet langer tegenhouden door de kou. Kies voor Moose Knuckles en maak elke winterdag tot jouw catwalk.