EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -
EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -

Liu Jo / Dames Broeken

Liu Jo is een typisch voorbeeld van weer een succesvol Italiaans merk. Het modemerk werd meer dan twintig jaar geleden opgericht in Carpi. De Italianen waren al snel fan en Liu Jo verspreidde over de rest van de wereld. Items van Liu Jo zijn gemaakt met veel passie en oog voor vernieuwende details. Liu Jo is er voor de zelfbewuste vrouw, die zich zeker weten durven laten zien. Want één ding is zeker: Liu Jo shows what you got. Ontastbare bottom up-jeans, avondjurken met kant, blouses van zijde.... Dat neemt niet weg dat Liu Jo ook een sportief randje kan hebben.

Meer
Liu Jo / Dames Broeken
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
91 items

Ontdek de Liu Jo Damesbroeken: Een Synoniem voor Elegante Stijl

Een Couture Statement in Jouw Garderobe

Stap binnen in de wereld van Liu Jo, waar elke broek meer is dan een kledingstuk; het is een uiting van pure elegantie en vrouwelijke kracht. Met een Liu Jo broek kies je niet alleen voor een item, maar voor een verhaal van Italiaanse finesse dat zich onderscheidt in de premium kledingsector. Ben je klaar om je te laten meevoeren op een reis van ongeëvenaarde stijl?

Een Reis door de Tijd met Liu Jo

Sinds de oprichting in de vroege jaren '90 door de Marchi broers in het pittoreske Capri, heeft Liu Jo een onuitwisbare indruk achtergelaten in de modewereld. De toewijding aan vrouwelijkheid en de nadruk op detail zijn kenmerkend voor het merk. Elke stap in de groei van Liu Jo is een weerspiegeling van hun passie voor kwaliteit en design, wat hen tot een geliefd merk heeft gemaakt bij vrouwen over de hele wereld.

De Signatuur van Liu Jo Broeken

Wat maakt een Liu Jo broek zo bijzonder? Is het de zorgvuldig gekozen stof die als een tweede huid aanvoelt? Of de snit die de vrouwelijke vormen perfect accentueert? Misschien is het de aandacht voor detail, zoals subtiele versieringen en innovatieve wassingen, die elke broek tot een kunstwerk maken. Liu Jo broeken zijn een toonbeeld van Italiaanse ambacht en modebewustzijn, altijd in lijn met de laatste trends zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Icoon van de Garderobe: Collecties van Liu Jo

Van de tijdloze 'Bottom Up' collectie, die bekend staat om zijn flatterende pasvorm, tot de nieuwste seizoenshits die de catwalks sieren, Liu Jo's broekenassortiment is een schatkamer voor de modebewuste vrouw. Elk seizoen wordt de collectie verrijkt met nieuwe stoffen en vormen, waardoor je altijd een broek kunt vinden die past bij je persoonlijke stijl en gelegenheid.

Het Iconische Merklogo van Liu Jo

Liu Jo's verfijnde logo is subtiel, maar onmiskenbaar. Het vindt zijn plek op de kledingstukken op een manier die klasse en herkenbaarheid uitstraalt. Of het nu discreet geëtst is op de hardware of als een chic detail op de achterzak, het logo is een stempel van authenticiteit en designexcellentie.

Waarom Kiezen voor Liu Jo Damesbroeken?

Door te kiezen voor een Liu Jo broek, kies je voor meer dan alleen een kledingstuk. Je kiest voor een verhaal van luxe, voor een belofte van kwaliteit en voor een garantie van stijl. Laat Liu Jo je gids zijn in de zoektocht naar de perfecte damesbroek en ontdek hoe eenvoudig het is om je garderobe om te toveren tot een parade van Italiaanse elegantie. Shop nu de collectie en ervaar zelf de allure van Liu Jo.