EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -
EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF - EASTER SALE - UP TO 70% OFF -

Guess / Dames Tops

Guess is sexy en glamorous. Hun sensuele reclames herken je ten voeten uit. Guess kan soms ook casual zijn, maar altijd met een glamorous twist. Ook heren kunnen t-shirts, sneakers, basic polo’s en comfy sweaters van Guess shoppen. Populair: de slimfit snitt en t-shirts met het merk er groot op. Voor dames is de ultra strakke skinny jeans een musthave. Combineer je deze bijvoorbeeld met kleurrijke donsjacks, dan ben je ready to go. Shop-ze!

Meer
Guess / Dames Tops
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
27 items

Ontdek de Verleidelijke Topjes van Guess voor Dames

Een Wereld van Stijl en Verleiding

Stap binnen in de wereld van Guess, waar elk kledingstuk een verhaal van glamour en zelfverzekerdheid vertelt. Vooral als we kijken naar de collectie dames tops, zien we een merk dat zich gedurfd onderscheidt in de mode-industrie. Met hun onmiskenbaar sexy en toch elegante ontwerpen, is Guess niet zomaar een merk - het is een fashion statement. Wil je een look die zowel op kantoor als tijdens een avondje uit de show steelt? Dan zijn de tops van Guess jouw geheime wapen.

Een Glimp van Glorie

Sinds de oprichting in 1981 door de Marciano broers, heeft Guess zich snel opgewerkt tot een symbool van jonge, sexy en avontuurlijke levensstijl. Met een mix van Amerikaanse flair en Europese finesse, heeft het merk de manier waarop we denim zien voorgoed veranderd. Nu, decennia later, blijft Guess innoveren met een breed scala aan kleding, waaronder de adembenemende lijn dames tops die de essentie van het merk belichamen.

Het Quintessentieel Quotient

Wat maakt een Guess top zo speciaal? Het is de blend van hoogwaardige materialen, aandacht voor detail en die iconische, gedurfde esthetiek. Van zachte, zijdeachtige stoffen tot het gebruik van duurzaam geproduceerd katoen, Guess zet in op kwaliteit zonder compromis. Met iedere top biedt Guess een unieke ervaring - van verfijnde basics tot opvallende statement-stukken met opvallende prints en versieringen.

Iconische Collecties

Guess is beroemd om zijn innovatieve en trendsettende collecties. De 'Guess Originals' lijn brengt een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk met een moderne twist. Dan is er de 'Marciano Guess' lijn, die luxe en exclusiviteit uitstraalt, perfect voor de vrouw die op zoek is naar dat extra beetje verfijning. En laten we de seizoenscollecties niet vergeten, waar elk stuk de huidige trends weerspiegelt met die unieke Guess-charme.

Het Logo als Luxe Statement

Het Guess logo - vaak subtiel, soms opvallend - is een teken van prestige. Op een topje vind je het terug als een delicate versiering, een gedrukte statement, of zelfs verweven in het ontwerp. Het representeert niet alleen het merk, maar ook de drager ervan. Een vrouw die Guess draagt, weet wat ze wil en straalt zelfvertrouwen uit.

Vind Jouw Perfecte Guess Top

Of je nu op zoek bent naar een casual-chic look voor overdag of een spectaculaire outfit voor de avond, bij Guess vind je ongetwijfeld de top die bij je past. Laat je inspireren door de ongeëvenaarde designs en voel de kracht van een merk dat weet hoe het de vrouwelijke vormen eer aan doet. Ontdek nu de collectie dames tops van Guess en laat de wereld zien wie je bent.