Gratis verzending en retour

Elvine Black Friday

(1) items

Elvine is een Zweeds modelabel dat is opgericht in 2001, door Daniel Mand. Hij richt zich op het produceren van een gevarieerde lijn. Er worden verschillende materialen en wassingen gebruikt. De functionele jassen zijn gemaakt voor alle weersomstandigheden en er word bij ieder ontwerp goed nagedacht over het materiaalgebruik, slimme details en goede pasvormen. De jassen zijn tijdloos en voor ieder seizoen worden er nieuwe modellen ontworpen.

Lees Meer
Elvine Black Friday

Wanneer start de Elvine sale?

Als je items van Elvine in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Elvine start.

Waar koop je Elvine?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Elvine welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.