Betalen

Betalen kan bij ons op maar liefst 7 manieren.

Betaalwijze Land Betaalkosten
iDEAL Nederland Gratis
Achteraf betalen via de acceptgiro van Afterpay Nederland en België € 4,95
Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) Nederland en België Gratis
PayPal Nederland en België Gratis
Cash on Delivery Nederland en België € 15,00
Bancontact Mister Cash België  Gratis
Fashioncheque Nederland en België  Gratis

Door uitgebreide veiligheidsmaatregelen is bestellen en betalen bij Winkelstraat.nl veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Adyen. Het is daarom mogelijk dat je de naam "Adyen" tegenkomt op je rekeningafschrift. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de beveiligde SSL-methode verstuurd.

Betalen met iDEAL
iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet en beschikbaar voor iedereen met een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Daarnaast is betalen met iDEAL bij Winkelstraat.nl altijd gratis.

Achteraf betalen via AfterPay (acceptgiro)
Als je kiest voor AfterPay ontvang je altijd eerst je bestelling thuis en heb je daarna 14 dagen de tijd om te betalen. Voor deze betaalmethode brengen wij €4.95 transactiekosten in rekening. Deze kosten komen bij een retour niet te vervallen.

AfterPay voert voor Winkelstraat.nl het volledige achteraf betaalproces uit wanneer je via achteraf betalen je bestelling wil voldoen. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met Creditcard
Bij Winkelstraat.nl zijn creditcards van MasterCard, VISA en American Express meer dan welkom. Betaling hiermee verloopt veilig en de gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Betalen met creditcard is bij Winkelstraat.nl altijd volledig gratis.

Betalen met PayPal
Betaal eenvoudig en veilig met je gebruikersnaam en wachtwoord van je PayPal account.

Betalen met Bancontact/Mister Cash
Betaal met Bancontact/Mister Cash of met Maestro. Dat is wel zo veilig en snel. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Betalen met Bancontact/Mister Cash of met Maestro is bij Winkelstraat.nl volledig gratis.

Fashioncheque
Betalen kan deels of volledig met Fashioncheque. Je kunt jouw cheque tijdens het afrekenen invoeren en het overige bedrag betalen met elke gewenste betaalwijze. In het geval van een retour, wordt jouw FashionCheque geheractiveerd. De vervaldatum blijft daarbij ongewijzigd.
 
Korting over je bestelling
De korting wordt evenredig verrekend over de artikelen die je wilt bestellen.
Stuur je een artikel retour of annuleer je een deel van de bestelling, dan komt de korting over dat item te vervallen. Je krijgt het uiteindelijke aankoopbedrag (na verrekening van de korting) dan teruggestort. Wanneer je de gehele bestelling retourneert of annuleert, komt de gehele korting te vervallen. 
Terug naar boven