Bestellen

Bij Winkelstraat.nl shop je in dé online winkelstraat van Nederland en België. Een selectie bijzondere boutiques zijn aangesloten bij Winkelstraat.nl. De exclusieve collecties op Winkelstraat.nl zijn aangevuld met limited editions van bijzondere designers. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor je een echte one-of-a-kind in handen hebt.

Hoe vind ik producten?
Shoppen bij Winkelstraat.nl is erg gemakkelijk. Bekijk eenvoudig de collectie voor dames of heren. Ben je juist op zoek naar een speciale designer, zoek de designer dan onder het kopje designers. Vervolgens kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent in de verschillende categorieën aan de linkerkant van de pagina. Ook kun je speciale zoekfuncties uitvoeren naar bijvoorbeeld een kleur of maat door middel van de filteroptie aan de rechterkant van de pagina.

Hoe vind ik een boutique?
Ben je op zoek naar een boutique? Je vindt een overzicht van alle boutiques onder het kopje boutiques. Bekijk de online collectie van alle boutiques gerangschikt op alfabet. Daarnaast kun je een boutique selecteren op plaats aan de linkerkant van de pagina.

Hoe plaats ik producten in mijn shoppingbag?
Heb je een leuk product gevonden? Selecteer je maat en plaats het product in je shoppingbag. Vanwege de exclusieve producten kun je bij Winkelstraat.nl slechts één product per maat per keer bestellen. Twijfel je over je maat? Op de productpagina vind je een maattabel om je hierbij te helpen. Klik op de knop ‘plaats in shoppingbag’ en je product is terug te vinden in je shoppingbag rechts op de pagina. Shop nog eventjes verder of ga direct naar de kassa.  

Hoe rond ik mijn bestelling af?
Je kunt je bestelling eenvoudig afronden door naar de kassa te gaan, dit kan vanuit je shoppingbag. Betalen bij Winkelstraat.nl is snel en eenvoudig. Vul je persoonlijke gegevens in, zodat je pakketje op het juiste adres afgeleverd kan worden. Kies vervolgens je betaalmethode. Bij Winkelstraat.nl kun je betalen met iDEAL, AfterPay (achteraf betalen) en met creditcard. Voor bestellingen vanuit België bieden wij Mister Cash, Afterpay en Creditcard aan. Controleer je bestelling en gegevens goed en plaats je bestelling. Bij een bestelling bij Winkelstraat.nl betaal je nooit verzendkosten. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je een bestelbevestiging per e-mail.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 zijn geplaatst worden de volgende werkdag tussen 09:00 en 18:00 afgeleverd. Wil je je pakketje eerder in huis hebben? Kies dan voor één van onze speciale verzenddiensten.

Terug naar boven