We proudly present OurAmbassadors

 

Hun volgers stijgen in een razend tempo. Inspirerende modecontent maken is iets wat hen dagelijks bezig houdt. OurAmbassadors zijn jonge creatievelingen met een passie voor de modewereld. Een verzameling van jong talent, gescout op Instagram. Maandelijks zorgen OurAmbassadors voor inspirerend beeld in de nieuwste designer collecties op Winkelstraat.nl. Wanna join? Tip ons je naam via een DM op Instagram!

 

Chanel
Chanel Sorée
"Hoe meer logo’s en uitgesproken teksten, hoe beter. Ik houd ervan als kleding echt opvalt en op het randje is."
Romano
Romano
"Ik draag items die niet veel andere mensen snel zullen dragen en combineer de juiste merken en kleuren. Wanneer ik iets zie waarvan ik denk wow! wat apart!, dan ben ik om."
Laura
Laura Broeders
"Fotograferen, dingen visualiseren, een bepaalde stijl creëren, daar word ik blij van. Ik wil dat mijn feed klopt.”

Alain
Alain Wassenaar
"Nieuwe collecties, kleuren voor het komende seizoen… Mode is naar mijn idee een manier om jezelf te laten zien.”
San
San Mulder
"Voor mij is het belangrijk dat ik een kledingkast vol items heb die ik ook over 5 jaar nog leuk vind! Ik ben gek op trends en patronen, maar combineer ’t altijd met iets klassieks."
Randell
Randell Harrevelt
"Alle kleding in mijn kast wordt gedragen zonder dat ik twijfel. Urban, streetwear, high fashion - die stijlen combineer & draag ik op mijn manier. Ik hou ervan anders te zijn, vandaar mijn keuze voor onbekende merken die later door iedereen gedragen worden."
Fenn
Fenn van Wijk
"Je bent zelf de kunstenaar in de mode, je kan elke dag opnieuw kiezen welke outfit(s) je aan wil doen. Vrij zijn om aan te kunnen doen wat je wil en laten zien wat jouw stijl is, daarmee kan ik helemaal uit mijn dak gaan."
Djamila
Djamila Celina
"Sexy maar classy. Ik heb vroeger een kledingwinkel gehad - fashion vind ik geweldig. Je kunt je precies laten zien zoals je je voelt. Ik houd van edgy maar toch ook romantisch en klassiek. Het is maar net in wat voor bui ik ben!"
Sisi
Sisi Bolatini
"Ik hou van mode! Het is een manier van leven, mijn stijl kan je kenmerken als kleurrijk, classy en verschillend."
Terug naar boven